DREVNI RITUAL KOJI PRIVLAČI SREĆU: Zapišite ovo na papir i gledajte kako vam se želje ostvaruju!

Svi želimo da nam se želje i planovi što pre ostvare, a zahvaljujući ovom drevnom ritualu to je imoguće. On, zapravo, predstavlja tehniku manifestacije i uči nas kako da pozitivnim i ispravnim mislima dobijemo sve što smo naumili.

Ukoliko želite da privučete sreću, ljubav, novac ili blagostanje u svoj život možete isprobati popularnnu metodu manifestaciju pod nazivom 5×55.

Ovako funkcioniše tehnika 5×55:

Sve što treba da uradite je da na papir napišete ono što želite da privučete u svoj život. Zapišite svoje želje 55 puta tokom pet dana. Možete manifestovati gotovo sve što vaše srce želi.

Ova tehnika manifestacije najbolje funkcioniše ako „ostanete usredsređeni samo na svoju želju“. Umirite svoj um ako počne da luta dok pišete.

Ako tokom perioda manifestacije počnete da viđate brojeve 111, 222, 333 ili 1111, vaša manifestacija je vrlo blizu da postanete vaša stvarnost. Ukoliko počnete da sanjate svoje želje, to je znak da privlačenje deluje.

Manifestacija je jedna od najboljih stvari koju možemo učiniti za sebe.

Ne postoje alati za manifestovanje osim vašeg uma i odlučnosti. Pokušajte da ne razmišljate o tome kada će se vaše manifestacije ostvariti. Za sve u životu treba vremena, tako da je potrebno da budete strpljivi.

Ova tehnika, ako malo bolje razmislite, nije nikakav magični štapić, niti bilo šta tome slično. Ova tehnika nas tera da misli fokusiramo na ono što želimo i šta nam je trenutno prioritet. Kada su nam misli fokusirane na želju i cilj, mi i nesvevsni radimo sve da dođemo do ostvarenja, zato je ova tehnika tako delotvrna.

Preporučujemo:  NIKOLA ROKVIĆ HTEO DA SE ZAMONAŠI: Porodica je moja kelija, kad deca odrastu zamonašiću se, supruga je dala blagoslov!

Ona zapravo u toku tih 5 dana, kada pišemo svoje želje, trenira mozak da na svakom koraku traži put ka cilju.

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

Телеграф

KORONA VIRUS, TEORIJE ZAVERE I MISTICIZAM: Nostradamusovo navodno proročanstvo o pandemiji Kovida-19

Korona virus obeležio je 2020. godinu, a kao i za mnoge značajne istorijske događaje, pojavila se vest da je Francuz [Opširnije...]

„DRAŠKO MASKIRAN DOLAZI U CIK ZORE KOD TANJE“ Komšije iz Smedereva razvezale jezik: Pevačica im se na ovo stalno žali

Tanja Savić navodno je stavila tačku na ljubavnu romansu sa mladim političarem Draškom Stanivukovićem, međutim komšije iz Smedereva otkrivaju da [Opširnije...]

TESLIN LJUBAVNI TROUGAO: Volela ga žena najboljeg prijatelja

LIČNOST i delo velikog srpskog i svetskog naučnika Nikole Tesle intrigiraju i posle skoro osam decenija od njegove smrti. O [Opširnije...]

PROČITAJTE SUDBINU SA SVOG DLANA: Linije otkrivaju vaš karakter, emocije i zdravlje

Kris Rajli iz Eseksa je jedan od najuspešnijih vidovnjaka u Velikoj Britaniji, a bavi se proricanjem budućnosti i čitanjem sudbine [Opširnije...]

SVEKRVA VERICE RAKOČEVIČ OGLASILA SE PRVI PUT: Bila sam u šoku, nisam znala kako mužu da kažem za njihovu vezu!

Ona je potanko ispričala sve o tome kako joj je Veljko saopštio za vezu sa kreatorkom, ali i kako se [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *