Haos pred finale Evrovizije: Građani na ulicama

Haos pred finale Evrovizije: Građani na ulicama.

Ovogodišnju Evroviziju prati niz skandala, a tenzije pred večerašnje finale u Malmeu sve su veće, jer su se u gradu okupili nezadovoljni demonstranti.

Naime, propalestinski protesti na ulicama su u jeku, a okupljeni i besni građani imaju jedan zahtev – diskvalifikacija Izraela.

Ekipa „Telegrafa“, koja se nalazi na licu mesta snimila je građane koji mašu palestinskom zastavom i jasno uz pobunu, zahevaju da se Izrael diskvalifikuje.

Preporučujemo:  Gradjevinska mafija maltretira nemoćne i nedužne žene na Zvezdari! Grade uprkos zabranama (Video)
Inače, javnost se masovno pobunila zbog učešća Izraela na Evroviziji 2024 zbog čega su i mjere bezbjednosti znatno pojačane.

Danas je i zvanično saopštena odluka koju je donio EBU, da je predstavnik Holandije dikvalifikovan.

Podsetimo, švedska policija istraživala je žalbu ženskog člana produkcijske ekipe posle incidenta nakon njegovog nastupa u polufinalu, u četvrtak uveče.

Holanđanin je sa svog profila na Instagramu, sa storija obrisao sve fotografije i video snimke vezane za Evroviziju 2024, prenosi „Telegraf“.

Francuski predstavnik prekinuo nastup na generalnoj probi

Francuski izvođač Slimane je na današnjoj generalnoj probi prekinuo svoj nastup otprilike na polovini romantične balade.

Preporučujemo:  Gruzijske vlasti upozoravaju da se demonstranti spremaju za nasilje nad policijom
Sliman je tokom nastupa na trećoj generalnoj probi finala, koja je održana tokom popodneva, održao govor, javlja švedski javni servis SVT.

„Kada sam bio dete, sanjao sam muziku. Ovaj san. Da budem pevač i da pevam o miru. Muzika mora da nas ujedini, ali sa ljubavlju i mirom“, rekao je Sliman.

Nakon kratkog prekida nastavio je sa izvođenjem svoje pesme.

BN TV

Bonus video

KORONA VIRUS, TEORIJE ZAVERE I MISTICIZAM: Nostradamusovo navodno proročanstvo o pandemiji Kovida-19

Korona virus obeležio je 2020. godinu, a kao i za mnoge značajne istorijske događaje, pojavila se vest da je Francuz [Opširnije...]

„DRAŠKO MASKIRAN DOLAZI U CIK ZORE KOD TANJE“ Komšije iz Smedereva razvezale jezik: Pevačica im se na ovo stalno žali

Tanja Savić navodno je stavila tačku na ljubavnu romansu sa mladim političarem Draškom Stanivukovićem, međutim komšije iz Smedereva otkrivaju da [Opširnije...]

TESLIN LJUBAVNI TROUGAO: Volela ga žena najboljeg prijatelja

LIČNOST i delo velikog srpskog i svetskog naučnika Nikole Tesle intrigiraju i posle skoro osam decenija od njegove smrti. O [Opširnije...]

Protesti širom Evrope: I vakcinisani i nevakcinisani u lokdaunu, Holandija od sutra potpuno zatvorena!

Ministarstvo zdravlja Austrije je zbog pojave omikron soja korona virusa donelo nova pravila za ulazak u zemlju. Nova uredba, koja [Opširnije...]

PROČITAJTE SUDBINU SA SVOG DLANA: Linije otkrivaju vaš karakter, emocije i zdravlje

Kris Rajli iz Eseksa je jedan od najuspešnijih vidovnjaka u Velikoj Britaniji, a bavi se proricanjem budućnosti i čitanjem sudbine [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *