Besmislena rezolucija i sramno ponašanje opozicije; Sve je jasno: Nije im stalo do Srbije

Evropski parlament usvojio je sramnu rezoluciju o Srbiji, a predstavnici opozicije jasno su stavili do znaja da im nije stalo do države Srbije.

Evropski parlament doneo je do sada više rezolucija o Srbiji, a sve do jedne su bile negativne.

Marinika Tepić, Radomir Lazović i Pavle Grbović bili su kod najveće lobistkinje Aljbina Kurtija da traže sankcije za srpski narod.

Pred kraj plenarne rasprave albanska novinarka upitala je izvestiteljku EP za Kosovo da li smatra da bi dijalog Beograda i Prištine bio bolji bez predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Ja moram da odgovorim na ovo pitanje jer sam ja izvestilac za Kosovo. Mogla bih da o ovome pričam satima, ali to sada nije tema! Ovde pokušavamo da govorimo o domaćim pitanjima o Srbiji?“ rekla je Fon Kramonova.

Prestavnici dela srpske opozicije potpuno su prećutali ovu njenu izjavu.

Podsetimo, Aljbin Kurti je sinoć pozvao na antisrpsku Rezoluciju Evropskog Parlamenta na kojoj su insistirali Dragan Đilas, Marinika Tepić, Miroslav Aleksić, piše „Alo.rs“.

БОНУС ВИДЕО:

Debata: Za i protiv predloga Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi i ustavnih promena

U petak, 24. decembra, sa početkom u 15 časova, Institut za evropske studije i Institut za uporedno pravo organizuju debatu [Opširnije...]

Aleksandre Vučiću, Zorana Mihajlović je ona koja ti radi o glavi!

Ne mogu da odolim a da se ponovo ne okrenem za Zoranom Mihajlović, kao što se okrećem na ulici kad [Opširnije...]

Kako je naprednjak Predrag Petrović iz Bajine Bašte stekao imovinu vrednu pola miliona evra za pet godina rada u državnoj službi?!?!

Кolaps ili pad sistema EPS-a, koji je nedavno bez struje i grejanja ostavio desetine hiljada domova i delova čitavih gradova, [Opširnije...]

Preporučujemo:  I na kraju jedini koji razgovara sa Vučićem je Đilas: “Sa Vučićem razgovaram da bih zaštitio volju Beograđana”
Vučić smenjuje Zoranu Mihajlović?!

Nakon što je ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla da je v.d. direktor EPS-a, Milorad Grčić, odgovoran za raspad [Opširnije...]

Ljubičanović: Promenom Ustava država bi ostala bez kontrole nosilaca pravosudnih funkcija od strane naroda(Video)

Na nedavno održanoj tribini "Ne promeni Ustava", gde jejedan od učesnika bio i član upravnog odbora advokatske komore Srbije bio [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *