Stiže nam pun plavi Supermesec i to usred šest retrogradnih planeta – posvetite se samo jednoj stvari

U četvrtak, 31. avgusta 2023. u 2:36h događa se Super pun Mesec u znaku Riba. Budući da je ovo drugi pun Mesec u mesecu, naziva se i Plavi Mesec.

Plavi Meseci su izuzetno retki, događaju se otprilike jednom u svake 2,5 godine, što njihovu prisutnost čini nečim na šta želimo da obratimo pažnju.

Ovaj pun Mesec nudi nam priliku da stupimo u kontakt sa svojim pravim ja, raščistimo sve što više ne služi i stvorimo prostor za nešto usklađenije.

Put do tamo može da deluje pomalo izazovno. Možemo da se osećamo kao da nas Svemir izaziva na toliko mnogo nivoa. Ali, kako se energije budu stišavale, prepoznaćemo transformaciju.

U toku je transformacija duše s ovim Plavim Mesecom – i na ličnom i na kolektivnom nivou. Prolazimo kroz neka važna vremena i neke izvanredne energetske frekvencije.

https://vaseljenska.net/2023/08/28/izrael-gadjao-aerodrom-alep-u-siriji/

Imati dva puna Meseca u jednom kalendarskom mesecu ukazuje na veliki talas oslobađanja energije. Sada nešto može da izađe iz naših života, poput veze, posla, traume ili čak psihičkih problema sa kojim ne možemo da se nosimo.

Šta god da se bude događalo pod ovim posebnim Plavim Mesecom, velike su šanse da ćemo da se osećamo drugačije. Velike su šanse da će nam ostati neki novi prostor koji ćemo ispuniti u našim životima. Iako bi ovaj prostor u početku mogao da deluje uznemirujuće, on obećava i ima potencijal da se iz njegove praznine rodi nešto novo.

Međutim, kosmičko vreme nam pokazuje da ćemo morati dodatno da budemo strpljivi kako bi ovo novo počelo da oživljava, budući da će doći do snažnog talasa retrogradne energije.

Pod Plavim Mesecom u znaku Riba, imaćemo 6 planeta koje se kreću retrogradno – Merkur, Veneru, Saturn, Neptun, Uran i Pluton.

Iako nije neuobičajeno imati nekoliko retrogradnih planeta u isto vreme, imati šest definitivno je retka poslastica! Osim toga, retrogradni Merkur i Venera zajedno mogu da budu intenzivna kombinacija.

Retrogradna energija ima tendenciju da nas natera da se osvrnemo na prošlost. Vreme je za razmišljanje, a ne za kretanje napred. Spoljašnja, snažna retrogradna energija može da dovede do kašnjenja, pogrešne komunikacije, nesreće i učini da se osećamo pomalo nesigurno. Možemo se osećati kao da se krećemo u krugu ili smo nesigurni u sebe i ono što dolazi.

Preporučujemo:  OVA SRPSKA PREZIMENA SU NEKADA IMALI SAMO PLEMIĆI: Proverite da li je i vaše na spisku

Dok naš spoljašnji svet može biti zamućen ogromnom količinom retrogradne energije, naš unutrašnji svet može biti naše utočište. Zapravo, tokom snažne retrogradne energije poput ove, naš unutrašnji svet može postati naš kompas.

Društvu zapravo nije prioritet izdvajanje vremena za tišinu, strpljenje i stanje neaktivnosti, ali ova snažna retrogradna energija iz Svemira poziva nas da usvojimo neka od tih stanja.

Ova snažna retrogradna energija poziva nas da uđemo unutra, da se povežemo sa svojim unutrašnjim svetom i da prepoznamo da postoji bogatstvo mudrosti koja živi u nama.

Foto: Getty Images/LiveAbout

Provođenje vremena u vođenju dnevnika, meditaciji i šetnji prirodom fantastični su načini da smirite um i uđete u srce tela. Kako Ribe vladaju stopalima, meditacije u hodu takođe mogu biti fantastičan način da se iskoristi ova energija. Snažna retrogradna energija takođe može izoštriti našu intuiciju i emocije, tako da rad s ovim urođenim darovima može doći prirodno.

Energija nam se nudi, ali mi moramo odlučiti da je iskoristimo. Mi moramo biti ti koji će preduzeti korak kako bismo pronašli mir i verovati da će nas naše strpljenje na kraju dovesti do pravog sledećeg koraka.

Pun Mesec u Ribama će nam pomoći da krenemo na ovo putovanje. Sadrži meke, osetljive vibracije koje će nam omogućiti da putujemo unutra i stvarno slušamo svoj unutrašnji glas. Naši snovi mogu postati proročanski ili možemo primetiti da nam svemir šalje jasnije znakove. Možda ćemo čak primiti posete naših preminulih voljenih osoba ili naših anđela.

https://vaseljenska.net/2023/08/28/suptarski-teroristi-koje-obucava-nato-najavljuju-mars-na-sever-kosova-i-metohije/

Postoji magija u vazduhu pod ovim Plavim Mesecom u znaku Riba pa ostanite otvoreni za ono što vam nudi, čak i ako prolazite kroz neku vrstu čišćenja ili otpuštanja.

Plavi Mesec u znaku Riba takođe je pravo vreme za čišćenje našeg energetskog tela i otklanjanje svake težine iz našeg polja aure koju ne možemo da nosimo.

Moguće je da pokupimo negativne emocije i ostatke iz sveta oko nas, a ovaj pun Mesec bio bi moćno vreme koje bismo mogli posvetiti negovanju i čišćenju svoje aure.

Preporučujemo:  Mama veganka osuđena na doživotni zatvor zbog izgladnjivanja sina do smrti

Kada je u pitanju energetsko čišćenje, naša namera je sve. Nisu nam potrebni otmeni alati, potrebna je samo namera. Stvaranje rituala može da pomogne u jačanju te namere, stoga isprobajte ove savete za čišćenje aure ovde ili jednostavno upotrebite intuiciju.

Kako je ovo drugi pun Mesec u mesecu, naša pažnja mogla bi da se vrati na prvi puni Mesec u mesecu, koji je bio 1. avgusta u znaku Vodolije. Ako se setite ovog punog Meseca, možda ćete otkriti da se događaji iz tog vremena ponavljaju pod ovim punim Mesecom u Ribama.

Oba puna Meseca ovog meseca takođe su bili Super Meseci, što znači da su blizu Zemlje i da će se njihova prisutnost lepo i snažno osetiti.

Ako vam se nešto značajno dogodilo početkom avgusta, mogli biste otkriti da ovaj drugi pun Mesec u mesecu donosi veće zatvaranje ili možda više pogleda koji će vam osvetliti put.

Nekoliko dana nakon vrhunca ovog Plavog Meseca, Venera kreće direktno. Retrogradna Venera je moćna energija i može da pokrene probleme u našim odnosima, novčane probleme, poremeti sopstvene vrednosti i vrednosti.
Ako ove teme prevladavaju u vašem životu od jula, ovaj puni Mesec može da pomogne da stvari dosegnu svoj vrhunac tako da se konačno mogu rešiti i završiti do vremena kada Venera krene direktno.

Verovatno je da bi se sa energijom čišćenja ovog punog Meseca mogli rešiti problem veze ili novca. Možda ćemo otkriti da odnos treba prekinuti kako bismo imali više mira i ravnoteže u našim životima.

U svojoj srži, retrogradna Venera stvara put prema većoj ljubavi pa šta god da se dogodi, držite ovo blizu svog srca. Znajte da pokazivanje ljubavi ponekad dolazi u obliku da kažete da, ali ponekad u obliku da kažete ne.

Foto: astrosofa.com

Saturn, koji je takođe retrogradan u Ribama, vrlo je aktivan i pod punim Mesecom u Ribama. Saturn je prvi put krenuo retrogradno još u junu, tako da problemi iz tog vremena takođe mogu da pronđu i način da se vrate za vreme Plavog Meseca.

Kao što vidite, puno energije kruži pa je možda teško znati što je što! Ali kad god je Saturn uključen, naš je zadatak tražiti odgovornost. Saturn želi da iskoračimo i preuzmemo odgovornost za svoje živote i sve što nas muči.

Preporučujemo:  Šta znači ako je na Đurđevdan sunčan dan?

Ne želi da nas krivi, ali želi da budemo odgovorni za sve što se događa. Nema mesta izigravanju žrtve kada je Saturn u pitanju. Saturn želi da prihvatimo ono što jeste i da nastavimo sa stvaranjem rešenja preuzimanjem odgovornosti.

https://vaseljenska.net/2023/08/28/hrvatska-istoricarka-uporedila-srbe-sa-bubama-treba-ih-strpljivo-i-trajno-iskoreniti/

Saturn je takođe majstor stvaranja granica, stoga postoje šanse da treba postaviti neke granice pod ovim punim Mesecom. Ove granice mogu vrlo dobro biti povezane s radom na oslobađanju koji obavljamo od punog Meseca i odnosom ili radom s novcem koji obavljamo od retrogradne Venere. Verovatno ćemo otkriti da se sve tri ove energije spajaju, stvarajući pomalo maglovitu zbrku kroz koju ćemo proći!

Jednu stvar koju uvek vredi zapamtiti – pun Mesec u Ribama pomaže nam da stupimo u kontakt sa svojim emocijama i osetljivošću. Daje nam slobodu da se izrazimo i da to izražavanje usmerimo u nešto veće od nas samih.

zadovoljna.rs

BOnUS VIDEO:

KORONA VIRUS, TEORIJE ZAVERE I MISTICIZAM: Nostradamusovo navodno proročanstvo o pandemiji Kovida-19

Korona virus obeležio je 2020. godinu, a kao i za mnoge značajne istorijske događaje, pojavila se vest da je Francuz [Opširnije...]

„DRAŠKO MASKIRAN DOLAZI U CIK ZORE KOD TANJE“ Komšije iz Smedereva razvezale jezik: Pevačica im se na ovo stalno žali

Tanja Savić navodno je stavila tačku na ljubavnu romansu sa mladim političarem Draškom Stanivukovićem, međutim komšije iz Smedereva otkrivaju da [Opširnije...]

TESLIN LJUBAVNI TROUGAO: Volela ga žena najboljeg prijatelja

LIČNOST i delo velikog srpskog i svetskog naučnika Nikole Tesle intrigiraju i posle skoro osam decenija od njegove smrti. O [Opširnije...]

PROČITAJTE SUDBINU SA SVOG DLANA: Linije otkrivaju vaš karakter, emocije i zdravlje

Kris Rajli iz Eseksa je jedan od najuspešnijih vidovnjaka u Velikoj Britaniji, a bavi se proricanjem budućnosti i čitanjem sudbine [Opširnije...]

SVEKRVA VERICE RAKOČEVIČ OGLASILA SE PRVI PUT: Bila sam u šoku, nisam znala kako mužu da kažem za njihovu vezu!

Ona je potanko ispričala sve o tome kako joj je Veljko saopštio za vezu sa kreatorkom, ali i kako se [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *