„IMALA SAM INTIMNE ODNOSE 365 DANA ZAREDOM“: Majka troje dece otkrila šta joj se desilo i u kakvom je stanju njeno telo

Britani Džibons je britanska spisateljica i majka troje dece, koja je donela veoma neobičnu i nesvakidašnju odluku. Naime, ova žena je došla na ideju da svaki dan u godini, obavezno vodi ljubav.

Spisateljica je istrajala u svojoj odluci, te je 365 dana imala se*sualne odnose. Ona je detaljno opisala svoje iskustvo, te otkrila šta ju je motivisalo da to učini. Posledice su bile pozitivne, a ona ih i danas oseća, a mi smo već pisali o tome šta se dešava sa našim telom kada dugo nemamo odnose.

Njenu ispovest prenosimo vam u celosti.

Brzo nakon trećeg porođaja izlazila sam iz kade i pogledala se u ogledalo. Pomislila sam: „Šta moja mama radi u kupatilu?“. Od tog trenutka nisam želela da budem gola. Gasila sam svetla tokom se*sa, odećom sam prekrivala stomak i grudi i čekala da suprug izađe iz sobe kako bih se presvukla.

Godine su prolazile, a to što ne želim da pokažem golo telo počelo je da me zabrinjava. Zapitala sam se seća li se moj suprug kako izgledam gola. Tada mi je palo na pamet da imamo se*s svake večeri, i tako 365 dana. Na tu ideju sam došla nakon razgovora s prijateljicom koja je to isto radila, baš svake noći.

U početku mi je ideja o se*su svake noći zvučala odbojno, ali i pomalo intrigantno jer bi me to nateralo da gledam svoje golo telo svakog dana. Mislila sam „Prekrivač će se u nekom trenutku pomeriti, a svetla će ostati upaljena.“. Iako sam samo želela da se izvalim na krevet, grickam nešto i gledam televiziju.

Prolazili su meseci i ja sam tome počela da se radujem. Imali smo seks i kad sam imala menstruaciju. Se*s je postao više od se*sa, probudili su se neka osećanja. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili pre odlaska na posao. Veza nam je postaja čvršća i bolja.

Preporučujemo:  Radnik obezbeđenja iz dosade hemijskom nacrtao par očiju na slici od milion dolara

Ponovo sam uživala u se*su, uživala sam u svom telu i napokon sam prestala da skrivam svoje fizičke nedostatke. Prihvatila sam da izgledam tako kako izgledam. Po prvi put mi je bilo važnije da se*s bude dobar nego da mi stomak izgleda ravnije.

Nakon godinu dana prestala sam da nosim odeću kad ne treba i opušteno sam odlazila u kupatilo gola. Veza sa mojim suprugom i mojim telom se neverovatno promenila. Sada, nakon tri godine, i dalje imamo se*s baš svaku noć.

Iz svega ovoga smo oboje naučili koliko je se*s važan da bismo bili srećni u braku. Naučila sam da budem bolja supruga, bolja majka i sigurnija sam u sebe, osećam se dobro u svojoj koži.

I za kraj – nikada se nije radilo o tome da me neko želi, već o tome želim li ja samu sebe. I trebalo mi je samo godinu dana se*sa da bih to shvatila, preneo je portal goodhousekeeping.com.

BONUS VIDEO:

Jevreji
OVOM REČENICOM JEVREJI SU TERALI SVAKI PROBLEM I NEDAĆU: Poznata je od davnina, SLEDIĆE VAS ZNAČENJE

Jevreji imaju poseban način da se nose sa zahtevnim ljudima, a u tekstu ispod je otkriveno i kako. "Ako ne [Opširnije...]

lužički
LUŽIČKI SRBI Dve hiljade godina prkose i ne zaboravljaju svoj identitet! (VIDEO)

Lužički Srbi su najmanje slovensko pleme koje živi u istočnom delu Nemačke, u saveznim pokrajinama Saksonija i Brandenburg, u delu [Opširnije...]

žena
UMRLA MU ŽENA, PA PRONAŠAO NAČIN DA JE OŽIVI! „To je bila njena ŽELJA“

Jedan Indijac je uspeo je da "povrati svoju mrtvu ženu u život" nakon što je potrošio skoro 3.000 dolara da [Opširnije...]

slanini
SVE ŠTO NISTE ZNALI O SLANINI Zapanjiće vas ovih 7 činjenica i dobićete potrebu da je jedete svaki dan
Preporučujemo:  LEKCIJA KOJU ĆETE UPAMTITI ZA CEO ŽIVOT: Kada neko hoće da vas ponizi i uvredi, samo treba da uradite OVO!

Ukoliko mislite da znate sve o slanini, razmislite malo bolje. Donosimo vam 7 činjenica koje bi vas mogle iznenaditi. 1. [Opširnije...]

Najveći ŽENSKI STRAHOVI: Mnoge pripadnice lepšeg pola se plaše ovih SITUACIJA

Strahovi su često prouzrokovani nekim događajem, koji je u nama prvo izazvao šok, a zatim i uznemirenost, a onda nas [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com