„Bravo za gospođu“: Vučić u Čurugu pomagao ženi kojoj je pozlilo

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić nakratko je danas prekinuo predizborni govor u Čurugu, jer je jednoj ženi u publici pozlilo.

„Ima ovde lekara. Biće sve u redu, ne brinite ljudi. Bravo za gospođu, već joj je bolje“, rekao je Vučić koji je sišao sa bine i otišao da pozdravi ženu kojoj je pozlilo.

Kad su predizborna obećanja u pitanju, Vučić je najavio više investicija za taj deo Srbije, među kojima je ulaganje u putnu infrastrukturu.

„Put od Novog Sada, Bačkog Jarka, Temerina, Nadalja do Bačkog Gradišta, Bečeja i desno ka Čurugu moramo da uradimo u celini“, rekao je Vučić i dodao da će, osim toga, put Čurug-Žabalj, dužine 12 kilometara, početi da se radi čim bude lepo vreme.

Naveo je da će biti urađeno i postrojenje za preradu vode u Gospođincima, kao i magistralni cevodovod između Žablja, Gospođinaca i Ðurđeva.

„Time bismo rešili jedan od velikih problema pijaće vode u ovom delu Srbije“, rekao je Vučić.

Vučić je rekao i da će ponovo da dođe u Čurug da pita meštane da li je urađeno ono što je obećano i da li su zadovoljni.

Rekao je da je preopterećen onim što se dešava u Ukrajini jer to, dodao je, donosi negativne posledice za našu zemlju.

S tim u vezi, pozvao je građane na razumevanje, rekavši da nam neće biti lako u narednom periodu, te ida su zato posvećenost, odgovornost i ozbiljnost važniji nego ikada.

„Ovi izbori su pre svega pitanje šta ćemo ostaviti našoj deci. Da izbegnemo sukobe i mlade ljude naučimo odgovornosti. Ja neću držati zapaljive govore o političkim protivnicima. Njihova dela govore za njih, a o nama govori sve što smo uradili. Sami vidite ko čuva stabilnost i mir. Izbori nisu igra, niti je država igračka“, poručio je Vučić.

Preporučujemo:  Berlin: Želimo da Srbija uvede sankcije Rusiji

Tanjug

SVE NAJNOVIJE VESTI NA TELEGRAM KANALU

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

BONUS VIDEO:

Debata: Za i protiv predloga Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi i ustavnih promena

U petak, 24. decembra, sa početkom u 15 časova, Institut za evropske studije i Institut za uporedno pravo organizuju debatu [Opširnije...]

Aleksandre Vučiću, Zorana Mihajlović je ona koja ti radi o glavi!

Ne mogu da odolim a da se ponovo ne okrenem za Zoranom Mihajlović, kao što se okrećem na ulici kad [Opširnije...]

Kako je naprednjak Predrag Petrović iz Bajine Bašte stekao imovinu vrednu pola miliona evra za pet godina rada u državnoj službi?!?!

Кolaps ili pad sistema EPS-a, koji je nedavno bez struje i grejanja ostavio desetine hiljada domova i delova čitavih gradova, [Opširnije...]

Vučić smenjuje Zoranu Mihajlović?!

Nakon što je ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla da je v.d. direktor EPS-a, Milorad Grčić, odgovoran za raspad [Opširnije...]

Ljubičanović: Promenom Ustava država bi ostala bez kontrole nosilaca pravosudnih funkcija od strane naroda(Video)

Na nedavno održanoj tribini "Ne promeni Ustava", gde jejedan od učesnika bio i član upravnog odbora advokatske komore Srbije bio [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *