OTКRIVENE ČINJENICE O AMERIČКIM LABORATORIJAMA U КIJEVU I ODESI

Američka ambasada uklonila je dokumente o biolaboratorima u Кijevu i Odesi sa zvanične veb stranice. Međutim, mediji su uspeli da zabeleže informacije. Politički strateg Marat Baširov, nakon analize informacija, primetio je da je, pored nuklearne pretnje od Zelenskog, Rusiji su pripremali još i „bioistrebljenje“.

Američka ambasada uklonila je dokumente o biolaboratorima u Кijevu i Odesi sa zvanične veb stranice. Ali internet, kako kažu, pamti sve. A mediji su imali vremena da otkriju i zabeleže činjenice o američkim biolaboratorijama.

Oktagon je skrenuo pažnju na činjenicu da se ruska vojna specijalna operacija u Ukrajini, koju je najavio predsednik Vladimir Putin, poklopila sa planiranim puštanjem američkih vojnih biolaboratorija u Кijevu i Odesi. Novinari nisu isključili da je to ono što je služilo kao „okidač“ za Кremlj.

Ali pre nekoliko godina, ruski predsednik Vladimir Putin upozorio je na opasnost od razvoja biološkog oružja na granicama naše zemlje. Uključujući Alarm je izazvala ciljano prikupljanje bio materijala građanja Rusije od strane inostranih stručnjaka.

U jednom trenutku, dok je bio zamenik Državne Dume, Nikolaj Zemcov u programu „Carigrada“ detaljno je govorio o problemu sakupljanja genetskog materijala u Rusiji radi daljeg istraživanja u određenim klasifikovanim laboratorijama. Podsetio je i na slučaj patologa Oksane Pakline:

„Uhvaćena je da vodi patološko-anatomsku jedinicu, prosto je sakupljala uzorke i predavala ih“, rekao je gost u studiju „Prvog ruskog“. – Ispada da je to razgranata mreža koja transportuje uzorke, istovremeno korumpirajući naše lekare […]. Negde u nekim istraživačkim centrima kuva se opasno biološko oružje selektivne akcije koje je prirodno usmereno na nas.

Govornik je takođe podsetio da je za stvaranje preciznog biološkog oružja „potrebno dobiti mnogo uzoraka tkiva“.

„A mi imamo veliku zemlju, puno etnosa, i sakupljaju odgovarajuće materijale, da bi ih potom prokrijumčarili u one laboratorije u kojima se kuva biološko oružje“, objasnio je Zemcov.

Preporučujemo:  Blinken: Pomoći ćemo Kijevu da procesuira ratne zločine

Politički strateg Marat Baširov u „Telegram“ kanalu „Politidžojstik“ analizirao je i prokomentarisao dostupne informacije: „To jest, pored nuklearne pretnje od Zelenskog, nama su pripremali i biostrebljenje.“

I to nije šala kada uzmete u obzir zvanične podatke. Američka agencija za smanjenje vojne pretnje Ministarstva odbrane SAD (DTRA) prošlog oktobra objavila je dopsoglas na veb stranici američke javne nabavke o „borbi protiv posebno opasnih patogena“. Ovaj rad se odnosio na završnu fazu rada od 3,6 miliona dolara (iako su neke brojke u dokumentu ostale sakrivene – Red.) za pokretanje dve biolaboratorije u Ukrajini. Naime, u Кijevu i Odesi. Pripremana je tehnika, oprema i personal.

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

BONUS VIDEO:

masakr u Odesi
Masovno ubistvo u Odesi 2. maja: Kako je nastala „prozapadna Ukrajina“ 2014. godinе

Masovno ubistvo u Odesi 2. maja: Kako je nastala „prozapadna Ukrajina“ 2014. godinе. Događaji koji su se odigrali 2. maja [Opširnije...]

Američki general: NATO trupe moraju ući u Ukrajinu, Odesa ne sme pasti!

NATO ne sme biti zaplašen pretnjama predsednika Rusije Vladimira Putina da će upotrebiti nuklearno oružje i trebalo bi da pošalje [Opširnije...]

„Vreme je da kijevski režim napusti iluzije o vraćanju oslobođenih teritorija“

Vladimir Rogov, član glavnog saveta administracije Zaporoške oblasti, pozvao je kijevske vlasti da ostave iluzije o "vraćanju" oslobođenih teritorija. Prethodno [Opširnije...]

Lavrov: Kijev laže da Rusija sama granatira svoje gradove

Izjave ukrajinske strane da Rusija sama granatira svoje gradove da bi ometala isporuke zapadnog oružja Kijevu su laž, izjavio je [Opširnije...]

One thought on “OTКRIVENE ČINJENICE O AMERIČКIM LABORATORIJAMA U КIJEVU I ODESI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com