VUČIĆ: MNOGO SAM ŽELEO DA BUDEM SPORTSKI KOMENTATOR

Mnogo sam želeo da budem sportski komentator kad sam bio dete, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući jutros uživo u jutarnjem programu gde se nakratko prisetio i dogodovština iz detinjstva.

Gostujući jutros na TV Pink, prikazan mu je snimak iz osamdesetih, iz njegove osnovne škole Branko Radičević u Bloku 45.

– Za razliku od današnje dece mi smo živeli za sport. Druga su vremena bila. Tada je radio Beograd organizovao audiciju za spikere, komentatore, mnogo sam želeo da budem sportski komentator – rekao je Vučić i otkrio da je njegovog oca strašno nerviralo kad je sedeo tik do radija i tranzistora pa otac nije mogao da čuje rezultate.

A kad je reč o studentskim danima i Pravnom fakultetu…

U program uživo uključio se i zamenik gradonačelnika Goran Vesić koji je ispričao nekoliko anegdota sa studija pošto se njih dvojica znaju još sa Pravnog fakulteta.

– Vesić je dosadan kao stenica… uporan kad je reč o svojim političkim ubeđenjima a tad je bio član DS i smarao nas je da idemo na demonstracije… A ja sam pre toga mnogo vremena proveo na stadionu, taj adrenalin… A tada sam hteo samo da učim i polažem ispite – rekao je predsednik.

TVPink

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

BONUS VIDEO:

Debata: Za i protiv predloga Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi i ustavnih promena

U petak, 24. decembra, sa početkom u 15 časova, Institut za evropske studije i Institut za uporedno pravo organizuju debatu [Opširnije...]

Kako je naprednjak Predrag Petrović iz Bajine Bašte stekao imovinu vrednu pola miliona evra za pet godina rada u državnoj službi?!?!

Кolaps ili pad sistema EPS-a, koji je nedavno bez struje i grejanja ostavio desetine hiljada domova i delova čitavih gradova, [Opširnije...]

Vučić smenjuje Zoranu Mihajlović?!

Nakon što je ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla da je v.d. direktor EPS-a, Milorad Grčić, odgovoran za raspad [Opširnije...]

Ljubičanović: Promenom Ustava država bi ostala bez kontrole nosilaca pravosudnih funkcija od strane naroda(Video)

Na nedavno održanoj tribini "Ne promeni Ustava", gde jejedan od učesnika bio i član upravnog odbora advokatske komore Srbije bio [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *