Milica Đurđević napadnuta od strane naprednjačke poslanice: Zahvaljujući SNS tvoj otac ima bolnički krevet (Video)

U toku gosrovanja u emisiji na TV studio B, poslanica SNS Jelena Obradović verbalno je napala predsednicu stranke Zavetnici Milicu Đurđević.

Ona je u toku emisije, čija je tema bila referendum iznela niz optužbi na računim Milice rekavši kako je organizovala deljenje kamenja deci ispred skupštine kako bi gađali skupštinu i poslanike. Đurđević je na ovo orgovorila da su gluposti i da je za to vreme ona smeštala svog bolesnog oca u bolnicu jer je gospodin Đurđević zarađen korona virusom.

Na sve ovo Obradovićeva je dodala da za to treba da su zahvalni Srpskoj Naprednoj stranci, jer da nije njih on ne bi imao gde da legne.

Usled niza neprijatnih reči upućenih predsednici Zavetnika emisija je prekinuta i Milica se javno obratila uživo svojim pratiocima i objasnila šta se desilo.

Novi Vesnik

Debata: Za i protiv predloga Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi i ustavnih promena

U petak, 24. decembra, sa početkom u 15 časova, Institut za evropske studije i Institut za uporedno pravo organizuju debatu [Opširnije...]

Aleksandre Vučiću, Zorana Mihajlović je ona koja ti radi o glavi!

Ne mogu da odolim a da se ponovo ne okrenem za Zoranom Mihajlović, kao što se okrećem na ulici kad [Opširnije...]

Kako je naprednjak Predrag Petrović iz Bajine Bašte stekao imovinu vrednu pola miliona evra za pet godina rada u državnoj službi?!?!

Кolaps ili pad sistema EPS-a, koji je nedavno bez struje i grejanja ostavio desetine hiljada domova i delova čitavih gradova, [Opširnije...]

Ljubičanović: Promenom Ustava država bi ostala bez kontrole nosilaca pravosudnih funkcija od strane naroda(Video)

Na nedavno održanoj tribini "Ne promeni Ustava", gde jejedan od učesnika bio i član upravnog odbora advokatske komore Srbije bio [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *