TEST LIČNOSTI: Ono što prvo ugledate na 3 slike, govori mnogo o vašoj TRENUTNOJ SITUACIJI (FOTO)

Optička iluzija je iluzija koja nastaje kada se „žice“ u vašem mozgu ukrste. Naš mozak obrađuje milione informacija u sekundi od onoga što vaše oči vide, da bi protumačio ono što vidite. I ne obrađuju se sve te informacije ispravno.

Ponekad, kada ima puno podataka za obradu, naš mozak će doneti brze odluke da daju prioritet stvarima za koje mislimo da su najvažnije, i samo će nam te stvari pokazati.  Sve ostalo nestaje i ostaje samo ono što smatramo najvažnijim.

Dobra optička iluzija koristi prednosti ovog procesa vašeg mozga i okreće stvari oko sebe kako bi otkrila stvari o vama koje se mogu otkriti samo kroz odluke koje vaš mozak donosi u deliću sekunde, kada prvi put pogledate sliku.

Svaka slika ispod je kreirana da cilja drugačiji deo vaše ličnosti. Ovo će vam pomoći da rasvetlite mnoge različite aspekte vaše psihe i da bolje razumete sebe.

Optička iluzija #1

Pogledajte sliku iznad… Šta ste prvo videli? Krokodila ili čamac?

Ako ste videli krokodila..

To znači da ste najverovatnije neko ko ima tendenciju da gleda širu sliku stvari. Možete uzeti male stvari zdravo za gotovo, poput šetnje kroz prirodu, jer ne vidite ukupnu važnost, kada postoje veće stvari na koje možete da se fokusirate. Verovatno ste veoma praktična osoba i ne rizikujete mnogo. Živite više na opreznoj strani stvari i ne ostavljate mnogo prostora za nova iskustva ili stvari.

Ako ste videli čamac..

To znači da imate dobro oko za detalje i da ne može mnogo toga da prođe pored vas a da to ne primetite. Često vas opisuju kao jedinstvenu, čudnu i kreativnu osobu. Ali nemojte se previše baviti fokusiranjem na detalje i zaboravite na veliku sliku. Ovo je posebno važno ako ste umetnik ili student. Možete se umotati u jedan mali deo projekta i zaboraviti da završite zadatak u celini.

Preporučujemo:  Izračunajte svoj "PSIHIČKI" broj i saznajte šta on govori o vašem KARAKTERU!

Šta ste prvo videli?

Ako ste prvo videli stubove..

To bi moglo da ukaže na mogućnost da više volite udobnost i sigurnost u odnosu na većinu stvari. Ostvarivanje velikih ciljeva u životu neće biti moguće osim ako ne naučite da izađete iz svoje zone udobnosti. To je takođe znak da se previše fokusirate na sanjarenje o svojim ciljevima i da nemate dovoljno vremena da zaista radite na njima.

Ako ste prvo videli ljude..

To znači da ste slobodnog duha koji je spreman da napusti trenutnu okolinu u trenu. Život ti se retko čini dosadnim. U stvari, pun je neverovatnih ljudi i avantura! Vi ste radoznala i ljubazna duša, ali nemojte predugo lutati. Budite spremni kada dođe pravo vreme da se smirite.

Pogledajte sliku iznad. Šta vam je prvo zapalo za oko?

Ako ste videli auto…

To najverovatnije znači da vam je sloboda veoma važna. Putovanje je drago vašem srcu. Sposobnost da krenete na put i krenete u avanturu je nešto što vas prati ceo život. Vi uzimate život svojim tempom i radite ono što dolazi prirodno.

Ako ste videli čoveka sa dvogledom…

To aludira na ideju da ste više analitička osoba. Skloni ste da se fokusirate na širu sliku i zanemarite manje detalje. Vi ste vizuelni učenik i brzo savladavate lekcije. Ali možda ćete želeti da se potrudite da posvetite malo više pažnje detaljima, jer se važne stvari mogu izgubiti.

Ako ste videli slovo „A“…

Ovo je verovatno najteže videti prvo na ovoj slici. Ako je slovo „A“ prvo što ste videli, to znači da imate orlovsko oko kojem ništa ne može izmaći. Skloni ste da budete detaljnije orijentisani od većine i veoma ste intuitivni. Obično ste u mogućnosti da uočite suptilne nagoveštaje ili nijanse koje pored mnogo drugih mogu proći neprimećeno.

Preporučujemo:  PROKLETI OD ROĐENJA, ŽIVELI RASKALAŠNO, NISU IMALI NIŠTA PROTIV INCESTA: 10 najbizarnijih tajni dinastije Habzburg!

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

Magazin novosti

KORONA VIRUS, TEORIJE ZAVERE I MISTICIZAM: Nostradamusovo navodno proročanstvo o pandemiji Kovida-19

Korona virus obeležio je 2020. godinu, a kao i za mnoge značajne istorijske događaje, pojavila se vest da je Francuz [Opširnije...]

„DRAŠKO MASKIRAN DOLAZI U CIK ZORE KOD TANJE“ Komšije iz Smedereva razvezale jezik: Pevačica im se na ovo stalno žali

Tanja Savić navodno je stavila tačku na ljubavnu romansu sa mladim političarem Draškom Stanivukovićem, međutim komšije iz Smedereva otkrivaju da [Opširnije...]

TESLIN LJUBAVNI TROUGAO: Volela ga žena najboljeg prijatelja

LIČNOST i delo velikog srpskog i svetskog naučnika Nikole Tesle intrigiraju i posle skoro osam decenija od njegove smrti. O [Opširnije...]

PROČITAJTE SUDBINU SA SVOG DLANA: Linije otkrivaju vaš karakter, emocije i zdravlje

Kris Rajli iz Eseksa je jedan od najuspešnijih vidovnjaka u Velikoj Britaniji, a bavi se proricanjem budućnosti i čitanjem sudbine [Opširnije...]

SVEKRVA VERICE RAKOČEVIČ OGLASILA SE PRVI PUT: Bila sam u šoku, nisam znala kako mužu da kažem za njihovu vezu!

Ona je potanko ispričala sve o tome kako joj je Veljko saopštio za vezu sa kreatorkom, ali i kako se [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *