„Kako zračiš, tako privlačiš“: Kako funkcioniše ZAKON PRIVLAČENJA?

Svi znamo za izreku „kako zračiš – tako privlačiš“. Ali šta to tačno znači i kako to možemo primeniti u praksi?

Predstavljamo vam pet načina da ostvarite ono što želite.

Sredite svoje misli

Možda ste danima ili nedeljama opsednuti stvarima zbog kojih ste uznemireni ili se osećate depresivno. Ova vrsta opsesivnog razmišljanja je upravo ono na čemu se zasniva zakon privlačnosti.

Na primer, pod stresom ste i vaše misli su usmerene ka tom stresu. Prema teoriji, ovo će vam privući samo još više stresa.

S druge strane, ako ste optimistični i vaše misli su pozitivne i podjednako opsednuti dobrim stvarima u vašem životu, više pozitivnih stvari će vas privući. Ako niste sigurni zašto privlačite određene okolnosti u svom životu, pogledajte na šta su vam fokusirane misli.

 

Verujte u sebe

Zakon privlačenja funkcioniše samo ako zaista verujete da zaslužujete ono što pokušavate da privučete. Kako teorija kaže, privlačite ono što jeste, a to znači da morate svim srcem da verujete da jeste ili možete biti upravo ono čemu se nadate. Da biste privukli ono što jeste, morate biti samouvereni.

Zakon karme je nešto drugo

Zakon karme takođe deluje na principu da privlačite ono što jeste, samo se malo razlikuje po tome što karma kaže da „ono što iznesete u univerzum vratiće vam se“.

Zakon privlačenja zahteva da privučete ono što jeste mnogo aktivnijim metodama, dok karma deluje tako što čini dela i čeka da vam univerzum vrati nešto jednake vrednosti.

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

Novosti

Rolat sa BLITVOM: POSNO PREDJELO kojem je nemoguće ODOLETI!
Preporučujemo:  ŽENE, DŽABA VAM IZGLED AKO NEMATE OVU OSOBINU: Slavni ruski psiholog otkrio - muškarci OBLEĆU samo oko takvih!

Od bezbroj posnih pitica, rolata, kiflica i ostalog predjela izabrali smo ovaj rolat sa blitvom koji će vas oduševiti, a [Opširnije...]

Slavsko žito: Kako se priprema i na koji način se služi gostima

Žito je sastavni deo srpske tradicije i služi se u čast svetitelja koji se slavi, za zdravlje i napredak doma [Opširnije...]

PET POSNIH PREDJELA: Spremaju se lako, a ukus je fantastičan (RECEPTI)

Ideje za posna predjela će dobro doći mnogim domaćinima i domaćicama. Brzo se prave, a ukus će vas sigurno oduševiti. [Opširnije...]

dete
Male tajne roditelja čija deca nikad nisu bolesna

Sigurno svi znate ono jedno dete koje nikada nije bolesno. Pitate se po čemu je ono posebno ili kojim se [Opširnije...]

Mame, evo kako da na LAK NAČIN izgubite višak kilograma nakon trudnoće: Dobro je i za vas, a i za BEBE

Svakoj trudnici je poznat problem viška kilograma koji ostane nakon trudnoće, kao i strah kako da se istog što pre [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *