EVO ZAŠTO JELENA ĐOKOVIĆ OBOŽAVA HRVATE: Detalji koje o njoj do sada niste znali!

Pre nego se udala za Novaka, Jelena Đoković (35) nije bila baš bogata, mada se ne može reći da je živela siromašno.

Jelena je odrasla u Beogradu, gde je završila Sportsku gimnaziju u kojoj je, preko zajedničkih prijatelja, 2005. godine upoznala Novaka. Zaljubili su se na prvi pogled i od tada su nerazdvojni.

Spojila ih je i ljubav prema sportu, jer je Jelena trenirala tenis i atletiku. Puno je učila jer je željela dobiti stipendiju i studirati u inozemstvu. Uz to je radila u kladionici i kao promoterka kako bi pomogla roditeljima.

Upisala je studije poslovne administracije u Milanu, ali nije odmah dobila mesto u studentskom domu. Tada joj je pomogla gospođa Lidija iz Šibenika, s kojom ju je spojila majka.

„Ona me je primila u svoj skromni dom. Spavale smo u istom krevetu, brinula se za mene kao da sam joj ćerka. Nije imala mnogo, ali sećam se da mi je dala 50 evra džeparca i rekla – zaslužila si. Umrla je lani nakon teške bolesti. Bile smo u stalnom kontaktu, pokušavala sam joj pokazati koliko mi je važna u životu, na neki način joj se odužiti za sve što je učinila za mene. Nadam se da sam uspela da joj se zahvalim na svemu. Neki govore o neprijateljskim odnosima između naših dveju država, ali to za mene ne postoji. Lidija me naučila šta je zahvalnost jer mi je sve dala, a nije morala“, ispričala je Jelena za Gloriju.

Nakon završenih studija, Jelena se s Novakom preselila u Monte Karlo te se ubrzo zaposlila u naftnoj industriji. Nastavila je da se školuje te je ima doktorat iz područja menadžmenta, a sada je direktor fondacije Novak Đoković koja se bavi skupljanjem sredstava za siromašnu decu u Srbiji.

Preporučujemo:  POКOLJ: Jarak Metaljka na Petrovoj gori, 9-14. maj 1942.

Nagađalo se da je upravo zbog nje Novak postao vegan, ali ona je stavila tačku na tu priču kada je rekla u jednoj TV emisiji da je upravo ona zbog Novaka promenila ishranu, a ne obrnuto.

Nakon 8 godina stabilne veze, Novak je zaprosio Jelenu u 2013. godine, nakon što ju je helikopterom odveo u Provansu. Sledeće godine su se venčali 2014. godine, a ubrzo nakon toga stigao im je sin Stefan. Uz njega, par ima i tri godine mlađu ćerku Taru.

 

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

24sata.hr

KORONA VIRUS, TEORIJE ZAVERE I MISTICIZAM: Nostradamusovo navodno proročanstvo o pandemiji Kovida-19

Korona virus obeležio je 2020. godinu, a kao i za mnoge značajne istorijske događaje, pojavila se vest da je Francuz [Opširnije...]

Sa ovom bojom kose svaka žena izgleda bar 5 godina mlađe

SAVET zlata vredan. Previše tamna kosa može da stvori izgled više finih linija i bora. Zato ukoliko želite da "skinete" [Opširnije...]

Krvava voda teče danima u rečci kraj Smedereva!

Grupa Metalika održala je koncerte u svom rodnom gradu San Francisku u "Chase Centru" 17. i 19. decembra, a celokupan [Opširnije...]

MAKRONOVA ŽENA JE ROĐENA KAO MUŠKO? Francuski časopis otkrio ŠOKANTNE DETALJE, jedna fotografija pokrenula BURU

List nije objavio kad je Brižit promenila pol, ali je istakao da je to uradila pre nego što je postala [Opširnije...]

Neustrašiva Marlen Ditrih – ikona i humanistkinja, živela po svojim, a rušila društvena pravila

Bila je holivudska ikona, i često je predstavljana kao seksualni objekat. To nije bilo fer prema Marlen Ditrih, ženi koja [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *