EVO ZAŠTO JELENA ĐOKOVIĆ OBOŽAVA HRVATE: Detalji koje o njoj do sada niste znali!

Pre nego se udala za Novaka, Jelena Đoković (35) nije bila baš bogata, mada se ne može reći da je živela siromašno.

Jelena je odrasla u Beogradu, gde je završila Sportsku gimnaziju u kojoj je, preko zajedničkih prijatelja, 2005. godine upoznala Novaka. Zaljubili su se na prvi pogled i od tada su nerazdvojni.

Spojila ih je i ljubav prema sportu, jer je Jelena trenirala tenis i atletiku. Puno je učila jer je željela dobiti stipendiju i studirati u inozemstvu. Uz to je radila u kladionici i kao promoterka kako bi pomogla roditeljima.

Upisala je studije poslovne administracije u Milanu, ali nije odmah dobila mesto u studentskom domu. Tada joj je pomogla gospođa Lidija iz Šibenika, s kojom ju je spojila majka.

„Ona me je primila u svoj skromni dom. Spavale smo u istom krevetu, brinula se za mene kao da sam joj ćerka. Nije imala mnogo, ali sećam se da mi je dala 50 evra džeparca i rekla – zaslužila si. Umrla je lani nakon teške bolesti. Bile smo u stalnom kontaktu, pokušavala sam joj pokazati koliko mi je važna u životu, na neki način joj se odužiti za sve što je učinila za mene. Nadam se da sam uspela da joj se zahvalim na svemu. Neki govore o neprijateljskim odnosima između naših dveju država, ali to za mene ne postoji. Lidija me naučila šta je zahvalnost jer mi je sve dala, a nije morala“, ispričala je Jelena za Gloriju.

Nakon završenih studija, Jelena se s Novakom preselila u Monte Karlo te se ubrzo zaposlila u naftnoj industriji. Nastavila je da se školuje te je ima doktorat iz područja menadžmenta, a sada je direktor fondacije Novak Đoković koja se bavi skupljanjem sredstava za siromašnu decu u Srbiji.

Preporučujemo:  AGONIJA NA BOŽIĆ U KUĆI KARLEUŠE I TOŠIĆA! Počelo na GROBLJU, pa Duško praznik proveo u POLICIJI: A za kraj NEVERICA!

Nagađalo se da je upravo zbog nje Novak postao vegan, ali ona je stavila tačku na tu priču kada je rekla u jednoj TV emisiji da je upravo ona zbog Novaka promenila ishranu, a ne obrnuto.

Nakon 8 godina stabilne veze, Novak je zaprosio Jelenu u 2013. godine, nakon što ju je helikopterom odveo u Provansu. Sledeće godine su se venčali 2014. godine, a ubrzo nakon toga stigao im je sin Stefan. Uz njega, par ima i tri godine mlađu ćerku Taru.

 

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

24sata.hr

EКSLUZIVNO Tajna beleška sa sastanka u SAD četiri dana pred OLUJU: Кristofer Hil podržao Hrvate da izvrše etničko čišćenje!(FOTO)

Oluja nije samo hrvatski već i američki zločinački poduhvat nad Srbima, u kom je lično učestvovao američki ambasador u Srbiji [Opširnije...]

Zločini nad srpskom decom

Optužnica Tužilaštva za ratne zločine Srbije protiv četiri visoka oficira Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva dodatno je pogoršala ionako loše međudržavne odnose [Opširnije...]

SLAVE “Oluju”, a uzimaju naše pare: Ovi poznati pevači pevali su na GODIŠNJICAMA zločinačke akcije

Obeležavanju godišnjice vojno- policijske akcije „Oluja” i ove godine odazvala se Jelena Rozga, koja je sa kolegom Jasminom Stavrosom napravila [Opširnije...]

Hrvati sinoć u hercegovačkom mestu Grude slavili pa se pubijali međusobom: Dvoje mrtvih i dvoje ranjenih – ubijen jedan od osnivača HDZ!

Dvije osobe su ubijene, a još dve su povređene iz vatrenog oružja u pucnjavi koja se dogodila u četvrtak ujutro [Opširnije...]

REDOM UBIJALI SVE SRBE KOJI SU UMAKLI „OLUJI“: Za likvidaciju 1.228 civila tokom i posle hrvatske zločinačke akcije niko nije odgovarao

U ZLOČINAČKOJ akciji hrvatske vojske "Oluja" 1995. godine i nekoliko meseci posle nje, ubijeno je 1.228 srpskih civila. Među tim [Opširnije...]

Preporučujemo:  EКSLUZIVNO Tajna beleška sa sastanka u SAD četiri dana pred OLUJU: Кristofer Hil podržao Hrvate da izvrše etničko čišćenje!(FOTO)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com