MAKRONOVA ŽENA JE ROĐENA KAO MUŠKO? Francuski časopis otkrio ŠOKANTNE DETALJE, jedna fotografija pokrenula BURU

List nije objavio kad je Brižit promenila pol, ali je istakao da je to uradila pre nego što je postala nastavnica i pre nego što je upoznala Makrona.

– Brižit Makron (68), supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona (44), rođena je kao muško po imenu Žan-Mišel Tronje -tu šokantnu tvrdnju izneo je francuski desničarski mesečnik „Faits et Documents“ („Činjenice i dokumenta“) na osnovu jedne Brižitine porodične fotografije iz detinjstva.

List nije objavio kad je Brižit promenila pol, ali je istakao da je to uradila pre nego što je postala nastavnica i pre nego što je upoznala Makrona.

Niko nije demantovao

Časopis „Faits et Documents“, poznat po pisanju o teorijama zavere, tekst o Brižit Makron objavio je u septembru, ali je on izazvao buru tek 10. decembra. Tada je novinarka Nataša Rej, autorka članka, dala intervju od četiri sata, koji je objavljen na Jutjubu. Ona je ispričala da su novinari tri godine istraživali slučaj Brižit Makron, čije je devojačko prezime Tronje, i da su zaključili da je ona rođena kao muško.

Na jednoj njenoj porodičnoj fotografiji iz detinjstva, na kojoj prva dama Francuske sedi u krilu svoje majke, novinarka kaže da to uopšte nije ona.

– Ta devojčica uopšte nije Brižit. Ona je zapravo dečak u kariranoj košulji koji stoji u levom uglu fotografije – izjavila je Nataša Rej.

Novinarka je dodala da o tom dečaku, koji se zove Žan-Mišel Tronje, do danas ne postoji nijedan pisani ili nepisani trag, te da je njegova fizionomija lica ista kao Brižitina. Stoga su novinari francuskog mesečnika zaključili da je dečak promenio pol i postao Brižit. Osim toga, Nataša Rej kaže da bi dečak sa slike danas trebalo da ima 78 godina, te da bi se javio da demantuje njene tvrdnje, da one nisu tačne.

У Француској шесторо деце добило погрешну дозу вакцине

Šuplja priča

Preporučujemo:  Orban: Ovaj rat nije naš rat, ovde ne možemo da pobedimo, ali možemo izgubiti sve

Priča francuskog časopisa, ipak, ima mnogo „rupa“. Ne nudi odgovore na neka ključna pitanja, kao, na primer, kad je tačno Brižit promenila pol, budući da je od 1974. do 2006. bila u braku sa Andreom Lujem Ozijerom i kako je sa njim onda mogla da dobije troje dece ako je rođena kao muško.

Uprkos tome, tekst je izazvao veliko interesovanje građana Francuske, te je u toj zemlji protekle nedelje postao pravi hit na Tviteru. Iako je četvorosatni intervju novinarke Nataše Rej uklonjen sa Jutjuba, njegovi segmente su korisnici društvenih mreža izvukli i dele ih međusobno.

S druge strane, više uglednih francuskih medija objavilo je da je teorija o tome da je Brižit Makron muškarac čista glupost, navodeći da je u pitanju kampanja ekstremne desnice da naškodi Makronu pred predsedničke izbore u aprilu naredne godine.

Brižit će tužiti časopis

Francuski list „Figaro“, pozivajući se na izvore iz Jelisejske palate, piše da je Brižit Makron bila šokirana tvrdnjama da je promenila pol.

– Brižit Makron, koja je obično blagonaklona prema medijima, namerava da tuži list „Faits et Documents“ zbog plasiranja takve laži – piše „Figaro“.

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

Zavela im sina kada je imao 15 godina: Makronovi roditelji konačno progovorili o Brižit

I narednih pet godina Emanuel Makron biće predsednik Francuske. Ono što intrigira javnost otkako se pojavio na političkoj sceni bez [Opširnije...]

Makron ponovo predsednik Francuske

Aktuelni predsednik Francuske Emanuel Makron, prema prvim projekcijama agencija vodi u drugom krugu predsedničkih izbora sa 57,6 do 58,2 odsto [Opširnije...]

Makron i Le Penova u drugom krugu: Prve izlazne ankete francuskih predsedničkih izbora

Emanuel Makron i Marin Le Pen plasirali su se u drugi krug francuskih predsedničkih izbora, pokazuju izlazne ankete. Francuski mediji [Opširnije...]

Makron brani svoje donekle vulgarne izjave o nevakcinisanim sugrađanima

Izbor reči francuskog predsednika Makrona je u opoziciji i društvu izazvao kritike. Predsednik Makron je u jednom intervjuu oštro napao [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com