Aktivisti “Kreni-Pokreni” na protestu protiv Rio Tinta verbalno napali urednicu Vaseljenske i Branimira Nestorovića (VIDEO)

Aktivisti “Kreni-Pokreni” na protestu protiv Rio Tinta verbalno napali urednicu Vaseljenske i Branimira Nestorovića

Juče je u Loznici održan veliki narodni protest protiv otvaranja rudnika kompanije Rio Tinto. Protest je okupio široku prozapadnu opoziciju, ali je značajnu podršku pružila i patriotska frakcija “MI SNAGA NARODA – Branimir Nestorović”, jedina patriotska grupa koja je učestvovala.

Uprkos pokušajima opstrukcije njihovog dolaska, budući da prozapadna opozicija vidi u njima ozbiljnu konkurenciju, pokret “MI” je uspeo da se pridruži protestu, uživajući veliku podršku među narodom.

Protest je bio obeležen nizom incidenata, uključujući perfidne napade na novinare i učesnike. Osobe koje su učestvovale u “Maršu na Jadar” sa Savom Manojlovićem, bilo po njegovim nalozima ili samoinicijativno, izvele su nekoliko koordiniranih akcija.

Osoba koja je napala Veizovićku izazivajući atmosferu linča, sve vreme je bila u pratnji Save Manojlovića

Власник канала “Четири тачке” где је првобитно објављен снимак напада на Несторовића

Prvo su napali novinarku i urednika portala Vaseljenska, Vesnu Veizović, verbalno je prozivajući po imenu i prezimenu sa optužbama da laže. Ovo je izazvalo sinhronizovane reakcije pristalica pokreta “Promeni pokreni”, koji su dobacivali novinarki, optužujući je da piše neistine i da je uzela novac za takvo izveštavanje. Atmosfera linča je bila jasno vidljiva, sa više ljudi uključenih u dobacivanje pogrdnih reči.

Власник канала “Четири тачке” где је првобитно објављен снимак напада на Несторовића

Napadi su prijavljeni policiji od strane Veizovićeve, što je ona i objavila na svojim profilima na društvenim mrežama.

Nakon završetka protesta, ista grupa je napala i Branimira Nestorovića, optužujući ga da je “prodao Beograd”. U napadu je učestvovao i Nikola Mitrović iz Šapca, poverenik stranke “Novo lice Srbije – Miloš Parandilović”, koji je bio i među onima koji su pogrdnim rečnikom pokušali da diskredituju novinarku Vesnu Veizović.

Preporučujemo:  LAŽLJIVI POŠTAR: Priče o milionima potrošenim na logo "Pošte" izmišljene

KAo što se može videti na fotografiji, ista osoba koja se predstavlja kao narod, jeste i osoba koja je prethodno sedela sa inicijatorom napada na novinarku, a zatim je ista osoba prva na svom kanalu objavila i video snimak napada na Nestorovića
Jedan od glavnih aktera ovih napada je mladić koji vodi Jutjub kanal “Četiri tačke” (ime poznato redakciji). On je prvi, odmah nakon napada na Nestorovića objavio snimak, tvrdeći da je “običan narod pokazao Nestoroviću šta misli o njemu”.

Njegova povezanost sa Savom Manojlovićem i način na koji je organizovao ove napade ukazuje na veoma dobro koordinisanu akciju koja dosta miriše na akcije kojima koordiniše BIA.

Postoje indicije da je u ovom slučaju pružena i logistička podrška od strane Marka Parezanovića iz BIA, što ukazuje na dublje i organizovanije akcije protiv patriotskih pokreta, ali ujedno i potvrđuje pisanje Vaseljenske i pokušaju opstrukcije dolaska pokreta MI na protest protiv Rio Tinta.

 

Ovo pokazuje kakav odnos imaju pristalice ovog pokreta prema svojim neistomišljenicima, ali isto tako potvrđuje i pisanje portala Vaseljenska o Savi Manojloviću, njegovim pristalicama i saradnji sa srpskim službama.

Protest u Loznici pokazao je ne samo snagu naroda protiv Rio Tinta, već i složenu političku igru između različitih frakcija i njihovih pokušaja da diskredituju jedni druge u borbi za podršku javnosti.

Vaseljenska

Govor u EP odjeknuo: Evropo, zašto nisi zainteresovana za svoj litijum (VIDEO)

"Evropo, zašto nisi zainteresovana za svoj litijum", pitao je prekjuče poslanike Evropskog parlamenta Ivan Vilibor Sinčić, hrvatski političar koji je [Opširnije...]

NOVI JEZIVI IZAZOVI TINEJDŽERA U SRBIJI: Devojčica zamalo završila pod točkovima kamiona – SMEJALA SE (VIDEO)

Nemili izazov je devojčica izvodila na kružnom putu kod Čačka. Novi izazovi na društvenim mrežama dovode decu u opasnost. Ono [Opširnije...]

Preporučujemo:  Srpsko tužilaštvo podiglo prvu optužnicu za akciju "Oluja"
Vučić smenjuje Zoranu Mihajlović?!

Nakon što je ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla da je v.d. direktor EPS-a, Milorad Grčić, odgovoran za raspad [Opširnije...]

SLOBODAN ANTONIĆ: Goran Marković – umetnik i klasni idiot

Ovo je članak o Goranu Markoviću. Korporativni mediji fetišizuju trendi umetnike. Pogledajte samo kako nam glumci i pevači objašnjavaju svet [Opširnije...]

vučević
HITNO SAOPŠTENJE VOJSKE SRBIJE! Važna informacija za građane od 19 do 30 godina, pominje se i oružje!

Ministarstvo odbrane poziva sve zainteresovane kandidate za dobrovoljno služenje vojnog roka pod oružjem u 2022. godini da podnesu svoje prijave. [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *