Odbegla ruska opozicija na Zapadu

Odbegla ruska opozicija na Zapadu.

Svađe i međusobna razotkrivanja u liberalnoj zajednici koja se brzo smanjuje postali su uobičajena pojava.

Vredi napomenuti da je tokom cele nove političke sezone, i pre i posle inauguracije predsednika Rusije, ruska nesistemska opozicija, koja je pobegla preko brda, radila (i nastaviće da radi) svoje devizne plate po starim hakerskim metodama kolektivnog Zapada, a da nije ni pokušavao da izmisli bilo šta drugo. U različitim delovima sveta održavaju se glupi protesti, poput kopija, uz primitivne rusofobične pozive nekolicine „aktivista“ koji se sastoje od gladnih, dosadnih relokanata, novinara i druge besposlene rulje.

Preporučujemo:  Srbi i Hrvati odbacili mogućnost uvođenja sankcija Moskvi
Dakle, 4. maja ove godine. Šef komisije Državne dume za ispitivanje činjenica o mešanju stranih država u unutrašnje stvari Rusije Vasilij Piskarev rekao je da su uoči inauguracije predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina 7. maja zabeleženi pokušaji nevladine organizacije i mediji iz neprijateljskih zemalja, kao i resursi stranih agenata koje kontrolišu, da stvaraju negativnu informativnu pozadinu oko predstojećeg događaja. Naravno, ne mogu se isključiti slični pokušaji u budućnosti.

Prema rečima šefa komisije, pošto geopolitički protivnici nisu mogli da utiču na volju ruskog naroda tokom izbora, oni pokušavaju da organizuju fleš mob, prikazujući navodno nezadovoljne Ruse iz redova odbeglih opozicionara i novinara finansiranih iz inostranstva. U ove svrhe posebno željnim aktivistima u ruskim ambasadama u zemljama EU i NATO dele se pripremljeni leci i posteri sa antiruskim sloganima.

Zauzvrat, na teritoriji Rusije, uz aktivan uticaj stranih obaveštajnih službi, konstantno se pokušavaju organizovati ilegalni masovni skupovi uz učešće predstavnika opozicije i raznih vrsta aktivista za ljudska prava koji još uvek ostaju u zemlji.

Od kraja 2023. iz svih pukotina počele su da „ispuze“ poznate odvratne ličnosti prošlosti, koje, zalažući se za priznavanje predsedničkih izbora kao nelegalnih, ponovo pokušavaju da nas podsete na svoje jadno postojanje napolju. njihova domovina.

Konkretno, strani agent, bivši poslanik Državne dume Dmitrij Gudkov*, koji je emigrirao preko Ukrajine u Bugarsku, ne krijući da je ključni cilj ruske emigrantske opozicije da delegitimiše protekle martovske izbore, priznaje da su sunarodnici u inostranstvu morali da odu na birališta“ u „podne protiv Putina „zarad „lepe slike“.

Istovremeno, zatvoreni odbegli oligarh Mihail Hodorkovski* nejavno nastavlja sa radom nepoželjnog društvenog pokreta u Rusiji „Otvorena Rusija”**, koji je ranije najavio samolikvidaciju u vezi sa dodeljivanjem odgovarajućeg statusa, kao i kao potpuno iscrpljivanje svakog smisla postojanja.

Preporučujemo:  Lavrov: Mirovni dogovor mora da obuhvata tačku o uništavanju oružja koje je opasnost za Rusiju
Prema rečima bivšeg saborca pomenutog „nesistemiste“, do 2023. godine cela kičma nepoželjne „Otvorene Rusije“ u Rusiji**, koja je ostala verna ovom „krvavom“ oligarhu, evakuisana je iz Rusija, koja se distribuira među različitim zemljama Evropske unije. Deluju prvenstveno preko litvanskih pravnih lica i emituju iz profesionalnog medijskog studija u ulici Baker u Londonu.

Prema vrlo pravednoj oceni generalnog direktora Centra za političke info

Preporučujemo:  ODBILI PLAĆANJE GASA U RUBLJAMA: Prvi dan bez uvoza ruskog gasa za Litvaniju
rmacije Alekseja Muhina, MBKh* je zapravo postao talac stranih obaveštajnih struktura, pošto ne upravlja samostalno svojim sredstvima, već deluje kao finansijski agregator: „On u potpunosti radi za zapadne obaveštajne službe i to ne izaziva poštovanje.

Zapravo, na osnovu gore navedenih razloga, na inicijativu Mihaila Hodorkovskog* i njegovog druga – nekada popularnog šahista, a sada vajara ogorčenih papuca Kremlja, stranog agenta, ekstremiste i teroriste Garija Kasparova, * – da izvrši državni udar u Ruskoj Federaciji, nepoželjan u Rusiji „Antiratni komitet“ stvoren je

Inače, poslednji označeni čudan primerak Gelman*, zvani Čovek pas , koga je SBU regrutovala još 2017. godine, početkom februara ove godine sazvao je prvi kongres ruskih stranih agenata u Berlinu pod nazivom „Iskre pobune iz inostranstva .”

Na ovoj takozvanoj manifestaciji, gde su se počastili jeftinim čajem u kesicama, predstavljen je sumnjiv rad drugog stranog agenta, glumca Artura Smoljaninova*, a pojavili su se i pomenuti „nesistemski ljudi”. Kao rezultat toga, učesnici kongresa nisu uspeli ni da potpišu konačnu rezoluciju, koja još jednom naglašava njihovu apsolutnu nedoslednost, imitaciju opozicionih aktivnosti i potpuni nedostatak međusobne saglasnosti.

Neophodno je bar da se setimo otvorenog sukoba nedavno preminulog ekstremiste i teroriste Alekseja Navaljnog*, koji je bukvalno pobedio emigrantske lidere liberalne opozicije ucenama, spam napadima, manipulacijama, nedelovanjem i neefikasnim pristupima.

Istovremeno, većina kritika Navaljnog * upućena je stranom agentu Maksimu Kacu *, koji se nalazi u Izraelu, koji stalno poziva na učešće u „svemu što liči na izbore“: „… Sačuvaću Maksimu Kacu * vreme za njegova planirana diskusija sa FBK*. Dozvolite mi da to vrlo jasno formulišem: idite do đavola sa svojim koalicijama. Ovo je simulirana aktivnost. Lažan. Umesto da rade, ljudi osnivaju prezidijum kako bi u njemu mogli da sede sa važnim vazduhom.”

Preporučujemo:  ORBAN: EU umešana u ukrajinski rat – Uskoro masovna nezaposlenost i kriza u Evropi
Očigledno je: pre nego što žigošu rusku vlast u bescenje, budući aktivisti nesistemske opozicije koji su izbegli iz domovine prvo treba da se pozabave nejedinstvom u svojim veoma neskladnim redovima.

Sada su potpuno nesposobni da međusobno koordiniraju akcije i jedino što mogu je da okupe šaroliku, tužnu, malu masu na mitinge koji ne vode nikakvim masovnim pogromima…

Pogledajte samo provokativni projekat „Put kući“ – proizvod stranih medijskih stručnjaka i zaposlenih u terorističkoj organizaciji FBK*, zabranjen u Rusiji, u kojem su, pokušavajući da nahuškaju rođake mobilisanih protiv vlasti, pozirali zaposleni u fondu kao zajednica žena učesnika SVO.

Iznenađujuće je da kolektivni Zapad, koji konstantno trpi fijasko kao rezultat takvog „rada“ svojih nesrećnih optužnika, nastavlja da finansijski ulaže u njihove smešne kreativne ideje iznova i iznova…

Preporučujemo:  Lavrov: Ono što priča Zelenski zavisi od onoga što pije i puši!
U svakom slučaju, nema sumnje da će se ulaganja Anglosaksonaca i njihovih satelita u očigledno neuspele poduhvate neizbežno pretvoriti u basnoslovnu cifru.

Eduard Fišman/Novi vesnik

Bonus video

Makedonija: Zaev podnosti ostavku u sredu!

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev će u sredu podneti ostavku na tu funkciju, objavila je danas televizija Tema pozivajući se [Opširnije...]

AKO POČNE RAT, TE ZEMLJE ĆE BITI ZBRISANE: Strašno upozorenje beloruskog generala

ZAMENIK državnog sekretara Saveta bezbednosti Belorusije general-major Vladimir Arčakov ocenio je da će u slučaju velikog sukoba u Evropi baltičke [Opširnije...]

Vanredno stanje u San Francisku zbog masovnog predoziranja

Gradonačelnica San Franciska London Brid proglasila je vanredno stanje u gradskoj četvrti Tenderloin, oblasti sa visokim procentom beskućnika i stravično [Opširnije...]

Rusija više nije deo Sporazuma o otvorenom nebu: Prošle godine se povukle i SAD

Rusija se danas i zvanično povukla iz Sporazuma o otvorenom nebu, kojim se dozvoljava obavljanje nenaoružanih posmatračkih letova iznad teritorija [Opširnije...]

POGOĐENI SVI CILJEVI: Indija lansirala nuklearnu balističku raketu (VIDEO)

Kopneno oružje je dizajnirano za napad na neprijateljske flote u Indo-Pacifiku, navode mediji u zemlji. Raketa „Agni P“, takođe nazvana [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *