Ana Đorđević: Pismo bivšim Srbima – Srpski krik osvetnika Kosova

Ovo je moj krik za Kosmet. Srpski krik ŽENE SRBINA. Svesno pišem SRBINA, jer ste mi se ogadili svi takozvano „rodno ravnopravni“, a nacionalno anemični djavoli. Svesno vas nazivam imenom nečastivog, jer nema časti za sav taj narativ koji zastupate, ne samo pokušajem da se iskrivi jezgro srpskog jezika, već da se deformiše sve ono što srpsku državu čini srpskom. Mogu samo da projektujem koji gnev vama takvima, obolelim od autošovinizma i nacionalne anemije izaziva sama formulacija – SRPSKA DRŽAVA. U toj agoniji po vašim antisprskim merilima, vi biste tako nesvesni i nedostojni velelepnosti srpskog koda, da sve iskonsko srpsko anatemišete i učinite sterilnim. Stoga ću vama takvima se obraćati sa „Srbi po pasošu“ – nikako po srcu.

Ključ i okosnica našeg srpskog DNK je Kosmet. Sveti gral srpskog postojanja, opstanka i prepoznavanja ko smo. Na to, uz sve te zapadnjačke lobističke strukture, mnogi od vas takozvane gradjanske „elite“ u stanju ste da jedete srpski hleb, a da agitujete za „šiptarsko Kosovo“. Dajte im onda svoje „Vračar historical“ stanove , srpski sakral i Jerusalim nećete moći. Crni gavrani opet su se krvavijih čeljusti nego ikada nadvili nad Kosovo i Metohiju. Ostrvljeni, ponovo kao i razne druge grabljivice svih ovih vekova – gladni srpske krvi. Ekstatični kada se lome srpske lobanje, kada se Srbi sa Kosmeta u pokušaju da odbrane žive glave, a time brane i ostatak Srbije na Kosmetu, pojedini od vas se drznu da ih nazivaju teroristima. Oksimoron iliti paradoks – rame uz rame sa onima koji teroristi i jesu – šitarska koljačka gerila.

Za koja „prava“ lobiraju mnogi tribuni tzv. „Srbije protiv nasilja“, kada dobar deo njih bi sutra ljubio NATO/skute ??! Čudna vam ta borba „junaci“, protiv nasilja sa konglomeratskim nasilnikom novijeg svetskom poretka, sa tom agresorskom NATO alijanskom. Ono što mi je posebno poražavajuće, zašto svi vi ne krenete na famoznu administrativnu liniju zajedno sa nama patriotama, da i šiptari i taj NATO vide da nas IMA ?!

Preporučujemo:  Hrvatski zet i šiptarski pašenog: General Ponoš!

Odgovoriće vam ovaj „OSVETNIK KOSOVA“ u ženskom liku – ZATO ŠTO NE SMETE. Objasniću vam i zašto. Zato što istupiti na liniju borbe za Kosmet znači nositi u sebi taj iskonski ZOV KOSOVA, zato što to znači žrtvu, kao i spremnosti da nam iznude to – da pređemu tu liniju i da se borimo zubima ako treba, ali da osvijimo svoju slobodu, svoju čast da povratimo baš na toj svetoj zemlji. Srpski dignitet, podizanje kičme uspravno i čitav spektar oslobađanja Srbije od kolonijalizma i vazalnog odnosa prema tzv. „kolektivnom Zapadu“ ne počinje sa Gazele, niti od razbijenih vrata na Skupštini – počinje tamo gde se sada akutno lome te srpske lobanje. Počinje tamo gde Srbe love kao divljač i tamniče na fiktivnim optužnicama, počinje tamo gde bagerima ruše srpske svetnje, počinje tamo gde pucaju u srpsko dete na Badnji dan.

Mogla bih sijaset faktografskih podataka da navodim, svesno za ovo pisano obraćanje neću. Poručujem vam, ozdravite od autošovinizma ako za Boga znate. Ironija, na Boga i srpsku pravoslavnu crkvu takođe najviše hulite. Dijagnoza je, kako god vam zvučalo, vi nacionalno anemični „Srbi po pasošu“ – zastranila vam duša, pomračio se um. Zato te agresivne ispade čim nešto čujete što je srpski narativ, što pravoslavlje, što svetinje i crkve…Vama postaje zlo. Kao djavo od krsta što beži, tako vi od svega srpskog. Onda, budite malo introspektivni, pa se zapitajte koja sila, ona dobra ili zla je ovladala vama.

I dobro zapamtite jednu stvar, kao freska na kojoj Hrist drži mač, tako i dan danas kao i u ona drevna viteška srpska vremena – Kosovo i Metohija će uvek imati svoje „osvetnike Kosova“, časne Srbe, koji kao Obilići neće žaliti glave da odbrane svetinju. Ta sam. I nisam jedina. Stoga, sva ta lobotomija pod patronatom vaših zapadnih NGO mentora u srpskom naconalnom biću se nikada neće primiti. JER – Srbi znaju za nešto vrednije od glave ! Ovim vam ostavljam materijal za promisao šta to suštinski znači.

Preporučujemo:  OŠTAR ODGOVOR UN LAŽNOJ DRŽAVI: Oglasili se zbog bezumnog poteza Prištine

Ana Đorđević / Novi Vesnik

Debata: Za i protiv predloga Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi i ustavnih promena

U petak, 24. decembra, sa početkom u 15 časova, Institut za evropske studije i Institut za uporedno pravo organizuju debatu [Opširnije...]

Aleksandre Vučiću, Zorana Mihajlović je ona koja ti radi o glavi!

Ne mogu da odolim a da se ponovo ne okrenem za Zoranom Mihajlović, kao što se okrećem na ulici kad [Opširnije...]

Kako je naprednjak Predrag Petrović iz Bajine Bašte stekao imovinu vrednu pola miliona evra za pet godina rada u državnoj službi?!?!

Кolaps ili pad sistema EPS-a, koji je nedavno bez struje i grejanja ostavio desetine hiljada domova i delova čitavih gradova, [Opširnije...]

Vučić smenjuje Zoranu Mihajlović?!

Nakon što je ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla da je v.d. direktor EPS-a, Milorad Grčić, odgovoran za raspad [Opširnije...]

Sa ovom bojom kose svaka žena izgleda bar 5 godina mlađe

SAVET zlata vredan. Previše tamna kosa može da stvori izgled više finih linija i bora. Zato ukoliko želite da "skinete" [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *