Dolovac pod zaštitom stranih agentura u Hagu učvršćuje poziciju!

Dok opozicija ispostavlja zahteve za smenu Gašića, Vulina i da se ispita rad tužilaštva, niko od njih ne pominje Zagorku Dolovac, prozapadnu perjanicu koja je prvi put izabrana na mesto republičkog javnog tužioca, za vreme otvorenog američkog protektorata u Srbiji.

Juče je održan treći po redu protest, navodno narodni ali je ista ona opozicija koja je dovela Dolovac na mesto republičkog javnog tužioca (danas vrhovni glavni tužilac) ponovila zahteve, a u isto to vreme Dolovac se nalazila u radnoj poseti Hagu na inauguralnoj konferenciji Projekta Evrodžasta krivičnog pravosuđa na Zapadnom Balkanu.

Sasvim izvesno učvršćujući svoju poziciju, kojom će vrlo brzo otvoriti vrata stipendistima USAID akademija koji su prošli razne besplatne obuke o pravosuđu na Zapadnom Balkanu, a koje po pravilu finansira američka ambasada, o čemu smo i ranije pisali.

Zagorka Dolovac učestvovala je u Hagu na inauguralnoj konferenciji Projekta Evrodžasta krivičnog pravosuđa na Zapadnom Balkanu.

Vaseljenska

Debata: Za i protiv predloga Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi i ustavnih promena

U petak, 24. decembra, sa početkom u 15 časova, Institut za evropske studije i Institut za uporedno pravo organizuju debatu [Opširnije...]

Aleksandre Vučiću, Zorana Mihajlović je ona koja ti radi o glavi!

Ne mogu da odolim a da se ponovo ne okrenem za Zoranom Mihajlović, kao što se okrećem na ulici kad [Opširnije...]

Kako je naprednjak Predrag Petrović iz Bajine Bašte stekao imovinu vrednu pola miliona evra za pet godina rada u državnoj službi?!?!

Кolaps ili pad sistema EPS-a, koji je nedavno bez struje i grejanja ostavio desetine hiljada domova i delova čitavih gradova, [Opširnije...]

Ljubičanović: Promenom Ustava država bi ostala bez kontrole nosilaca pravosudnih funkcija od strane naroda(Video)

Na nedavno održanoj tribini "Ne promeni Ustava", gde jejedan od učesnika bio i član upravnog odbora advokatske komore Srbije bio [Opširnije...]

One thought on “Dolovac pod zaštitom stranih agentura u Hagu učvršćuje poziciju!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *