Razotkrivene lažne „hrabre“ tužiteljke!

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da su kolege iz višeg javnog tužilaštva ogorčene na postupke svojih koleginica koje su zbog želje za samoreklamiranjem bacile ljagu na ceo ostatak kolektiva. One su sebe predstavile kao savesne, hrabre, profesionalne iako celo tužilaštvo bruji o njihovom neznanju i nesavesnosti. Кoleginice i kolege ne žele da se javno izjašnjavaju o tome jer bi ih Savovićka i Paunovićka uvukle u blato i svojih laži i mešetarenja.

Ipak su odlučili da javnosti ukažu na neke detalje njihovog rada na predmetima EPS koji su ih proslavili.

Takozvane „hrabre“ tužiteljke Bojana Savović i Jasmina Paunović, koje se sada u javnosti lažno predstavljaju kao borci protiv korupcije, navodno sprečene da postupaju u predmetima protiv korupcije u EPS, prošle godine su pokušale da se oslobode svojih predmeta.

Paunovićka je čak svoju prijavu odbacila, ali je apelacija naterala da ponovo postupa.

Naime, u oktobru 2021. godine donela odluku o odbačaju krivične prijave u svom predmetu, ali joj je po prigovoru oštećenog, odlukom Apelacionog javnog tužilaštva u Beogradu iz novembra 2021. odluka ukinuta sa nalogom da izvrši provere, koje su i dalje u toku.
Odluka apelacije srećom sprečila ju je da eliminiše ovaj značajan predmet protiv korupcije, a odluka višeg tužioca da je premesti u odeljenje za opšti kriminal pokazala se kao potpuno ispravna.

Savovićka je u novembru 2021. združila svoj predmet predmetu Jasmine Paunović.

Jasmina Paunović je u februaru 2022. zaključila da nema osnova za spajanje ova dva predmeta, pa je predmet vraćen Bojani Savović.
Nakon toga Bojana Savović opet pokušava da se oslobodi predmeta tako što ga daje na presignaciju novoupućenom zameniku javnog tužioca u martu 2022. godine.

Preporučujemo:  Ko stoji iza lažne pobune lažnih heroina?

Međutim, obzirom da je već bila upoznata sa predmetom , a novoupućeni zamenik tek trebalo da se sa predmetom upoznaje, 11. maja 2022. godine joj je predmet vraćen na postupanje.

Da bi se ubrzalo postupanje, podršku i pomoć u radu joj je pružala prvi zamenik Višeg javnog tužioca za suzbijanje korupcije Brankica Marić, koja i sada zajedno sa još jednom zamenicom postupa u tom predmetu.

Lažne hrabre tužiteljke su zapravo ono što svi prepoznaju kao problem u pravosuđu, neodgovorne, samožive, nesavesne neznalice. Njih štititi predstavlja upravo ono što je srpsko pravosuđe dovelo tu gde je danas. Na stranu što građane niko ne može da zaštiti od ovakvih nosilaca pravosudnih funkcija. One su tu doživotno!

Novi Vesnik

Debata: Za i protiv predloga Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi i ustavnih promena

U petak, 24. decembra, sa početkom u 15 časova, Institut za evropske studije i Institut za uporedno pravo organizuju debatu [Opširnije...]

Aleksandre Vučiću, Zorana Mihajlović je ona koja ti radi o glavi!

Ne mogu da odolim a da se ponovo ne okrenem za Zoranom Mihajlović, kao što se okrećem na ulici kad [Opširnije...]

Kako je naprednjak Predrag Petrović iz Bajine Bašte stekao imovinu vrednu pola miliona evra za pet godina rada u državnoj službi?!?!

Кolaps ili pad sistema EPS-a, koji je nedavno bez struje i grejanja ostavio desetine hiljada domova i delova čitavih gradova, [Opširnije...]

Kako nas „muzu“ strani investitori

Pre nekoliko godina slušali smo silna obećanja da će i Čačak konačno dobiti velikog inostranog investitora, koji će, ni manje [Opširnije...]

3 thoughts on “Razotkrivene lažne „hrabre“ tužiteljke!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *