Razotkrivene lažne „hrabre“ tužiteljke!

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da su kolege iz višeg javnog tužilaštva ogorčene na postupke svojih koleginica koje su zbog želje za samoreklamiranjem bacile ljagu na ceo ostatak kolektiva. One su sebe predstavile kao savesne, hrabre, profesionalne iako celo tužilaštvo bruji o njihovom neznanju i nesavesnosti. Кoleginice i kolege ne žele da se javno izjašnjavaju o tome jer bi ih Savovićka i Paunovićka uvukle u blato i svojih laži i mešetarenja.

Ipak su odlučili da javnosti ukažu na neke detalje njihovog rada na predmetima EPS koji su ih proslavili.

Takozvane „hrabre“ tužiteljke Bojana Savović i Jasmina Paunović, koje se sada u javnosti lažno predstavljaju kao borci protiv korupcije, navodno sprečene da postupaju u predmetima protiv korupcije u EPS, prošle godine su pokušale da se oslobode svojih predmeta.

Paunovićka je čak svoju prijavu odbacila, ali je apelacija naterala da ponovo postupa.

Naime, u oktobru 2021. godine donela odluku o odbačaju krivične prijave u svom predmetu, ali joj je po prigovoru oštećenog, odlukom Apelacionog javnog tužilaštva u Beogradu iz novembra 2021. odluka ukinuta sa nalogom da izvrši provere, koje su i dalje u toku.
Odluka apelacije srećom sprečila ju je da eliminiše ovaj značajan predmet protiv korupcije, a odluka višeg tužioca da je premesti u odeljenje za opšti kriminal pokazala se kao potpuno ispravna.

Savovićka je u novembru 2021. združila svoj predmet predmetu Jasmine Paunović.

Jasmina Paunović je u februaru 2022. zaključila da nema osnova za spajanje ova dva predmeta, pa je predmet vraćen Bojani Savović.
Nakon toga Bojana Savović opet pokušava da se oslobodi predmeta tako što ga daje na presignaciju novoupućenom zameniku javnog tužioca u martu 2022. godine.

Međutim, obzirom da je već bila upoznata sa predmetom , a novoupućeni zamenik tek trebalo da se sa predmetom upoznaje, 11. maja 2022. godine joj je predmet vraćen na postupanje.

Preporučujemo:  EPS razmatra gašenje termoelektrane u Kostolcu

Da bi se ubrzalo postupanje, podršku i pomoć u radu joj je pružala prvi zamenik Višeg javnog tužioca za suzbijanje korupcije Brankica Marić, koja i sada zajedno sa još jednom zamenicom postupa u tom predmetu.

Lažne hrabre tužiteljke su zapravo ono što svi prepoznaju kao problem u pravosuđu, neodgovorne, samožive, nesavesne neznalice. Njih štititi predstavlja upravo ono što je srpsko pravosuđe dovelo tu gde je danas. Na stranu što građane niko ne može da zaštiti od ovakvih nosilaca pravosudnih funkcija. One su tu doživotno!

Novi Vesnik

Da li su tužiteljke svojim istupanjem u javnosti namerno ugrozile slučaj korupcije u „EPS“-u

Slučaj dva zamenika višeg javnog tužioca u Beogradu, Bojane Savović i Jasmine Paunović, otvorio je mnoga pitanja u srpskom pravosuđu [Opširnije...]

biserko
Ponovo se na slučaju „hrabre tužiteljke“ okupljaju političke snage, predvođene Sonjom Biserko, koje su razarale srpski nacionalni korpus više od trideset godina!

Čime je to Viši javni tužilac Nenad Stefanović razjario Sonju Biserko, Vesnu Pešić, Aidu Ćorović i ostale drugosrbijance?! Biće slučaj [Opširnije...]

Omakla se istina na N1

Omakla se istina na N1 ⊃

drugosrbijanci
Drugosrbijanci koncentrišu snage i u nekoliko kolona započeli dejstva

Dva dana za drugosrbijance postoji samo jedna tema stvaranje mita o hrabrim tužiteljkama. Šta se krije iza potpuno neskrivenog okupljanja [Opširnije...]

Tužilaštvo traži pet godina zatvora za Dijanu Hrkalović

Tužilaštvo za organizovani kriminal u optužnom predlogu protiv bivše državne sekretarke u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović predložilo je sudu [Opširnije...]

One thought on “Razotkrivene lažne „hrabre“ tužiteljke!

  • Ni jedno ime da se spomene u tekstu o „hrabrim lažnim tužiteljkama“. Pa šta je ovo, taze porođeno čedo „Pinka“? Igtrate se sa čitaocima, na otužan način.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com