„Vučić hitno poslao ministra u Moskvu na odvikavanje od narkotika“

Advokat Nikola Lakić napisao je na društvenoj mreži Tviter da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao pre dva dana u Moskvu ministra, iz aktuelnog saziva Vlade Srbije, kako bi zakazao odvikavanje od narkotika na jednoj klinici.

Lakić, koji je ranije bio deo Narodne stranke i član tima Zdravka Ponoša na nedavno održavnim predsednički izborima, navodi da je „Srbija jedina država na svetu“ u kojoj se ovakve stvari dešavaju.

„Srbija je jedina država na svetu koja za ministra ima moralnu nakazu koga predsednik države, pre dva dana, hitno šalje u Moskvu, kako bi u poznatoj klinici dogovorio odvikavanje od narkotika“, napisao je on.

Podsetimo, na nedavno održavnoj konferenciji za medije, osnivač pokreta „SRCE“, Zdravko Ponoš, izneo je informaciju o ministru koji se navodno leči od narkotika, rekavši da je zbog toga predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio da ga ne pozove u novu Vladu Srbije.

Obraćajući se šefu srpske države, Aleksandru Vučiću, za kog je rekao da snosi odgovornost zbog onoga što mu se dogodilo na granici, Ponoš je kazao da predsednika Srbije neće amnestirati ni to da nekog od svojih ministara ne postavi ponovo u fotelju samo zato što mora da ga pošalje „na odvikavanje od narkotika“.

“Ne diraj mi porodicu, ja tvoju ne diram. To časni muškarci ne rade. Ti cmizdriš svaki put kad ti neko pomene punoletnog člana porodice, a dozvoljavaš da se ovo radi građanima Srbije. Ko god je ovo smislio od njegovih službenika ili odlazaćih ministara, njegova odgovornost je tu i nekad će neko za te stvari morati da odgovara. Neće ga (Aleksandra Vučića prim. aut.) amnestirati činjenica da je odlučio ovaj put da nekog od tih ministara ne postavi ponovo u ministarsku fotelju samo zato što je morao da ga pošalje na odvikavanje od narkotika. Ni to što nekog neće da postavi na ministarsko mesto, jer je to najviše što može da uradi, jer neće da ga pošalje u zatvor, iako ima dovoljno argumenata, jer bi taj i njega mogao da povuče u zatvor. To nije dovoljno, nekad će neko morati da odgovara za ovo”, rekao je on.

Preporučujemo:  Zvaničan zahtev Evrope: Srbija da uvede Rusiji sankcije

Nova.rs

SVE NAJNOVIJE VESTI NA TELEGRAM KANALU

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

BONUS VIDEO:

Debata: Za i protiv predloga Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi i ustavnih promena

U petak, 24. decembra, sa početkom u 15 časova, Institut za evropske studije i Institut za uporedno pravo organizuju debatu [Opširnije...]

Aleksandre Vučiću, Zorana Mihajlović je ona koja ti radi o glavi!

Ne mogu da odolim a da se ponovo ne okrenem za Zoranom Mihajlović, kao što se okrećem na ulici kad [Opširnije...]

Kako je naprednjak Predrag Petrović iz Bajine Bašte stekao imovinu vrednu pola miliona evra za pet godina rada u državnoj službi?!?!

Кolaps ili pad sistema EPS-a, koji je nedavno bez struje i grejanja ostavio desetine hiljada domova i delova čitavih gradova, [Opširnije...]

Vučić smenjuje Zoranu Mihajlović?!

Nakon što je ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla da je v.d. direktor EPS-a, Milorad Grčić, odgovoran za raspad [Opširnije...]

Ljubičanović: Promenom Ustava država bi ostala bez kontrole nosilaca pravosudnih funkcija od strane naroda(Video)

Na nedavno održanoj tribini "Ne promeni Ustava", gde jejedan od učesnika bio i član upravnog odbora advokatske komore Srbije bio [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *