DVOSTRUKI ARŠINI U CRNOJ GORI: Policija progoni monahinju zbog zastave, a pogledajte šta su radile „komite“

AKTIVISTA iz Crne Gore Luka Tapušković objavio je fotografije skrnavljenja crnogorske zastave od strane onih koji se nazivaju komitama.

Podsećamo, crnogorska policija je podnela krivičnu prijavu protiv monahinje S.S, koja se sumnjiči za krivično delo – povreda ugleda Crne Gore. Iako su monahinju optuživali da je tobože bacila crnogorsku zastavu, snimak koji se pojavio na društvenim mrežama pokazuje da je ona skinula zastavu, a potom ponela da je vrati onima koji su je nezakonito okačili.

Sa druge strane, oni koji sebe nazivaju komitama nekoliko puta su skrnavili crnogorsku zastavu, ali za to nikada nisu pozvani na odgovornost.

– Jesu li i ovo monahinje radile ili neki privilegovani pojedinci? Državna zastava Crne Gore je zakonom zaštićena. Isto tako je i zakonom propisano gde i kako se ističe. Bila je i na litijama, vezana sa našom trobojkom. Nosili su je ljudi koji su nacionalno Crnogorci, a koji znaju šta je Srpska pravoslavna crkva. Prosto su želeli i oni da budu na litijama i da zavijore svoju zastavu i bili su pozdravljeni od strane svih nas. Ipak je Alaj barjak – Alaj bajrak. Iako je, bar po mom, loša kopija. Sad se satanizuje monahinja jer je sklonila (nije bacila) državnu zastavu. A bacimo pogled na slike dole. Ovo nije niko od monahinja uradio nego „patriote“. I niko za sva ova skrnavljenja zastave nije odgovarao. Dvostruki aršin? Nego šta – poručio je Luka Tapušković.

SVE NAJNOVIJE VESTI NA TELEGRAM KANALU

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

BONUS VIDEO:

Aleksandre Vučiću, Zorana Mihajlović je ona koja ti radi o glavi!

Ne mogu da odolim a da se ponovo ne okrenem za Zoranom Mihajlović, kao što se okrećem na ulici kad [Opširnije...]

Kako je naprednjak Predrag Petrović iz Bajine Bašte stekao imovinu vrednu pola miliona evra za pet godina rada u državnoj službi?!?!

Кolaps ili pad sistema EPS-a, koji je nedavno bez struje i grejanja ostavio desetine hiljada domova i delova čitavih gradova, [Opširnije...]

Vučić smenjuje Zoranu Mihajlović?!

Nakon što je ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla da je v.d. direktor EPS-a, Milorad Grčić, odgovoran za raspad [Opširnije...]

Ljubičanović: Promenom Ustava država bi ostala bez kontrole nosilaca pravosudnih funkcija od strane naroda(Video)

Na nedavno održanoj tribini "Ne promeni Ustava", gde jejedan od učesnika bio i član upravnog odbora advokatske komore Srbije bio [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *