Kadirov: Znam šta se dešava na Kosovu

Povodom napete situacije na KiM oglasio se i čečenski lider Ramzan Kadirov, koji je na svom kanalu na Telegramu naveo da zajedno sa svima prati Srbiju i Kosovo.

„Ovo je veoma složena situacija u kojoj postoji treća strana huškača – NATO. Po ovom pitanju je nemoguće stati na stranu ni Srba ni Kosovara, ali postoji nedvosmislen stav koji i jedni i drugi treba da zauzmu. A ova pozicija, što je čudno, nije politička, već verska“, naveo je Kadirov.

On zatim ističe da je Srbija država koja je otvoreno podržala Rusiju „u borbi protiv nacizma i satanizma u Ukrajini“. „Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koga dobro poznajem, odlično razume šta je NATO i kojim metodama alijansa raspiruje sukobe“, navodi dalje on.

„Ceo NATO blok pokušava da iskvari zemlje sa tradicionalnim vrednostima u gomilu zlih ljudi sa životinjskim instinktima bez vere i časti. I nema sumnje da muslimani u ovoj specijalnoj operaciji protiv Iblisovih pristalica igraju važnu, ideološku i duhovnu ulogu protivdejstva“, piše još Kadirov.

„Shvativši da u Ukrajini njihovi planovi propadaju, zapadna alijansa je odlučila da pocepa ranu koja je zarastala na Balkanu. A dvostruko je uvredljivo što su na jednoj od strana, na koju huška NATO, kosovski muslimani. Zvanični razlog izbijanja sukoba je toliko smešan i banalan da nema sumnje u podstrekivanje spolja“, tvrdi.

„Dok će se Balkan boriti među sobom, ceo Zapad će stajati iza i davati patrone, ali živeti u miru, povremeno protestujući protiv kršenja prava satanista, diktirajući svoje prioritete svetu“, smatra Kadirov.

„Zapamtite, za pristalice Sotone je korisno da vernike suprotstave među sobom pod bilo kojim izgovorom“, dodaje on.

Preporučujemo:  Postoji li evropski standard za izbor sudija i tužilaca

„Pozivam Srbe i kosovske Albance da izbace NATO iz jednačine i razmišljaju o svojoj budućnosti. I tada će doći do razumevanja problema i njegovog rešenja. Postoje odlični primeri suživota u harmoniji različitih vera i nacionalnosti. Ali nema primera dobrog suživota sa NATO intervencionistima“. zaključio je čečenski lider.

SVE NAJNOVIJE VESTI NA TELEGRAM KANALU

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

BONUS VIDEO:

Debata: Za i protiv predloga Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi i ustavnih promena

U petak, 24. decembra, sa početkom u 15 časova, Institut za evropske studije i Institut za uporedno pravo organizuju debatu [Opširnije...]

Aleksandre Vučiću, Zorana Mihajlović je ona koja ti radi o glavi!

Ne mogu da odolim a da se ponovo ne okrenem za Zoranom Mihajlović, kao što se okrećem na ulici kad [Opširnije...]

Kako je naprednjak Predrag Petrović iz Bajine Bašte stekao imovinu vrednu pola miliona evra za pet godina rada u državnoj službi?!?!

Кolaps ili pad sistema EPS-a, koji je nedavno bez struje i grejanja ostavio desetine hiljada domova i delova čitavih gradova, [Opširnije...]

AKO POČNE RAT, TE ZEMLJE ĆE BITI ZBRISANE: Strašno upozorenje beloruskog generala

ZAMENIK državnog sekretara Saveta bezbednosti Belorusije general-major Vladimir Arčakov ocenio je da će u slučaju velikog sukoba u Evropi baltičke [Opširnije...]

Vučić smenjuje Zoranu Mihajlović?!

Nakon što je ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla da je v.d. direktor EPS-a, Milorad Grčić, odgovoran za raspad [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *