Izraelski obaveštajac: Ko zataškava istinu o Jasenovcu i Kosovu

Kosovo je bila razbojnička pokrajina terorista od početka pedesetih godina prošlog veka, dok su Hrvati najviše štitili naciste i istrebljivali Srbe koliko su mogli, izjavio je vojni ekspert i politički analitičar, bivši šef izraelske obaveštajne službe Jakov Kedmi.

Kedmi je podsetio na članak šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova koji je nedavno za list „Izvestija“ pisao o Kosovu i Jugoslaviji.

„Tamo je pomenuo kosovske Albance i njihovu vojsku. Kosovo je bila razbojnička pokrajina terorista od početka pedesetih godina prošlog veka. Uvek je ratovala protiv Jugoslovena. Ja to znam od Slovenaca koji su bili na čelu službe bezbednosti Jugoslavije, upoznao sam ih. Oni su mi pričali ko su kosovski razbojnici i kakav je to teror“, rekao je ekspert u emisiji „Solovjov lajv“, prenosi Sputnjik.

Po njegovim rečima, „tu kosovsku vojsku su stvorili, naoružali i obučavali Amerikanci“.

„To je tvorevina CIA. A to što su kasnije radili, to su ih kasnije iskoristili. A ko je još podržavao kosovske Albance? Ko je podržavao bandite na Kosovu? Bin Laden. Oni su muslimani. Al Kaida im je davala novac, Al Kaida im je slala svoje ljude, svoje instruktore, svoje vojnike. Tako izgleda američka demokratija, od samog početka. I kada su počeli da pripremaju kosovske bandite pedesetih godina – to je bilo odmah nakon Drugog svetskog rata – još tada su to počeli da rade“, istakao je izraelski obaveštajac.Govoreći o Jugoslaviji, on je kazao da su u to vreme naciste najviše štitili i najviše su im pomagali Hrvati, katolici.

On je podsetio da sada nisu dozvolili Srbima da posete logor Jasenovac koji se nalazi na teritoriji Hrvatske.

Preporučujemo:  Španija o nezavisnosti tzv. Kosova: Protivzakonit akt

„U tom logoru su Hrvati likvidirali skoro milion Srba. Niko u svetu ne govori o tome. Za vreme Tita su zataškavali ulogu Hrvata. Istrebljivali su Srbe kao pse. U suštini Hrvati su uništavali dva naroda: Srbe i Jevreje. Jevreja je bilo malo, a Srba mnogo. Ubili su koliko su mogli. Ponovo su ćutali o tome, i svi su ćutali. Zato se ne treba čuditi zašto su kasnije ćutali i zašto danas ćute kada vide sledbenike toga u Ukrajini“, ističe bivši izraelski obaveštajac.

Po njegovim rečima, ono što je spomenuo Lavrov ima dugu istoriju.

„To nije samo razvoj aktuelnih događaja, to je istorijski razvoj zapadne Evrope i Zapada u ratu protiv Rusije. Zašto su Amerikanci podržavali Albance na Kosovu? Protiv Jugoslavije. Nije im bilo važno da li je ta Jugoslavija za Staljina ili nije. Oni su ih podržavali i kada je Tito imao drugačije odnose sa Sovjetskim Savezom“, zaključuje Kedmi.

Politika

SVE NAJNOVIJE VESTI NA TELEGRAM KANALU

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

BONUS VIDEO:

Debata: Za i protiv predloga Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi i ustavnih promena

U petak, 24. decembra, sa početkom u 15 časova, Institut za evropske studije i Institut za uporedno pravo organizuju debatu [Opširnije...]

Aleksandre Vučiću, Zorana Mihajlović je ona koja ti radi o glavi!

Ne mogu da odolim a da se ponovo ne okrenem za Zoranom Mihajlović, kao što se okrećem na ulici kad [Opširnije...]

Kako je naprednjak Predrag Petrović iz Bajine Bašte stekao imovinu vrednu pola miliona evra za pet godina rada u državnoj službi?!?!

Кolaps ili pad sistema EPS-a, koji je nedavno bez struje i grejanja ostavio desetine hiljada domova i delova čitavih gradova, [Opširnije...]

Ljubičanović: Promenom Ustava država bi ostala bez kontrole nosilaca pravosudnih funkcija od strane naroda(Video)

Na nedavno održanoj tribini "Ne promeni Ustava", gde jejedan od učesnika bio i član upravnog odbora advokatske komore Srbije bio [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *