Obezbeđenje Aje Jung fizički napalo Nemanju Šarovića u centru Beograda

Gradska odbornica Srpske napredne stranke (SNS) i direktorka organizacije Beogradski festival igre Aja Jung i kandidat za gradonačelnika Beograda Nemanja Šarović sukobili su se u centru Beograda, na performansu lidera pokreta „Ljubav, vera, nada” u Knez Mihailovoj ulici.

Na snimku tog pokreta vide se dve grupe ljudi, okupljene oko Aje Jung i Šarovića, koje se najpre svađaju, a zatim je osoba iz grupe gradske odbornice SNS udarila lidera pokreta „Ljubav, vera, nada”, prenela je Beta.

Preporučujemo:  ŠAPIĆ: Kandidat sam SNS-a za gradonačelnika Beograda

Šarović je u četvrtak uveče u centru Beograda održao performans „Dela govore” na kojoj je izneo tvrdnje da je Beogradski festival igre funkcionerke SNS za četiri godine prihodovao 131 milion dinara, od kojih je 117 miliona dobila „od različitih nivoa vlasti, od lokalne do republičke”.

„Teži incident i teže povrede izbegnute su samo zahvaljujući prisebnosti Nemanje Šarovića koji nije želeo da se spušta na nivo napadača i fizički se obračunava sa huliganima”, saopštio je pokret.

Šarović je osudio „fizičko i verbalno nasilje zaštitnog lica” Aje Jung i pozvao je tužilaštvo i policiju da bez odlaganja reaguju kako se slične situacije ne bi ponavljale i kako posledice sledeći put ne bi bile daleko teže.

Preporučujemo:  Vučić o radu SNS kol centra: To nije kažnjivo

SVE NAJNOVIJE VESTI NA TELEGRAM KANALU

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

BONUS VIDEO:

Debata: Za i protiv predloga Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi i ustavnih promena

U petak, 24. decembra, sa početkom u 15 časova, Institut za evropske studije i Institut za uporedno pravo organizuju debatu [Opširnije...]

Aleksandre Vučiću, Zorana Mihajlović je ona koja ti radi o glavi!

Ne mogu da odolim a da se ponovo ne okrenem za Zoranom Mihajlović, kao što se okrećem na ulici kad [Opširnije...]

Kako je naprednjak Predrag Petrović iz Bajine Bašte stekao imovinu vrednu pola miliona evra za pet godina rada u državnoj službi?!?!

Кolaps ili pad sistema EPS-a, koji je nedavno bez struje i grejanja ostavio desetine hiljada domova i delova čitavih gradova, [Opširnije...]

Vučić smenjuje Zoranu Mihajlović?!

Nakon što je ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla da je v.d. direktor EPS-a, Milorad Grčić, odgovoran za raspad [Opširnije...]

Ljubičanović: Promenom Ustava država bi ostala bez kontrole nosilaca pravosudnih funkcija od strane naroda(Video)

Na nedavno održanoj tribini "Ne promeni Ustava", gde jejedan od učesnika bio i član upravnog odbora advokatske komore Srbije bio [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *