Jagodina daje 57.000 evra za „ol inkluziv“ u Hurgadi

Putovanje u egipatsko letovalište Hurgadu gradska uprava Jagodine plaća 6,7 miliona dinara, odnosno blizu 57.000 evra. Na put bi trebalo da idu zdravstveni radnici i privredno-poltička delegacija, vidi se iz dokumentacije sprovedene javne nabavke.

Posao pružanja hotelske usluge dobila je egipatska firma Titanic For Investment & Development iz Hurgade, koja je ujedno bila i jedini ponuđač.

Gradska uprava za budžet, finansije, privredu, poljoprivredu i investicije je na tenderu tražila hotelske usluge za 159 članova delegacije koju čine zdravstveni radnici i članovi privredno-političke delegacije.

Nabavka obuhvata putovanje od 7 do 14. aprila ove godine za 144 osoba i od 8 do 15. aprila za 15 osoba.


PROČITAJTE JOŠ: 


Uslov je bio da usluga bude „all inclusive“ (sve uključeno), a da lokacija bude u južnom delu oko 17 kilometara od centra Hurgade i aerodroma.

„Hotelski kompleks mora da ima privatnu plažu, akva park, puno bazena, restorana i barova“, piše u tenderskoj specifikaciji.

Traženo je i da u okviru ponude budu uključene i dve svečane večere za 159 osoba.

Sekretarijat je početkom marta skratio rok za dostavljanje ponuda, umesto do 9. marta, do 7. marta.

Razlog za skraćenje roka je poremaćj na deviznom tržištu, a zbog toga što je Jagodina dozvolila iskazivanje cene u ponudi u dolarima.

Na pitanja Nove ekonomije ko će činiti privredno-političku delegaciju, kao i iz kojih sredstava se finansiraju hotelske usluge, iz jagodinske uprave nisu odgovorili.

Nova ekonomija

SVE NAJNOVIJE VESTI NA TELEGRAM KANALU

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

BONUS VIDEO:

Pederima iz koalicije „Moramo“ bitnije gde sede u skupštini nego narod na Kosovu i Metohiji!

- Ako nećete da ukažete poštovanje našoj Narodnoj skupštini, znate da nas gleda cela Srbija, ali bih najljubaznije zamolio sve [Opširnije...]

Koga građani vide u novoj Vladi: Iste stranke kao i prošlog puta, predsednik vlade Dačić ili Brnabić

Više od četvrtine građana Srbije ili 26,9 odsto veruje da će novu vladu Srbije formirati iste stranke kao i prethodnog [Opširnije...]

Skup[tina Srbije
U Skupštinu Srbije ušlo 12 lista, od toga pet manjinskih

Prema podacima Cesida i Ipsosa, na uzorku od 88,8 odsto, u parlament ulazi 12 izbornih lista.

Preporučujemo:  Kako je naprednjak Predrag Petrović iz Bajine Bašte stekao imovinu vrednu pola miliona evra za pet godina rada u državnoj službi?!?!
Najviše glasova dobila [Opširnije...]

Viši cenzus, ozbiljniji parlament

Veći deo opozicije mogao bi da ima ozbiljnih političkih problema ukoliko vlast odluči da vrati izborni cenzus na pet odsto, [Opširnije...]

PREDLOG REZOLUCIJE O PRIDRUŽIVANJU BRIКS-u

PREDLOG REZOLUCIJE O PRIDRUŽIVANJU BRIКS-u PREDSEDNIКU NARODNE SКUPŠTINE dr Vladimiru Orliću Na osnovu člana 99, stava 1. tačka 7. Ustava [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com