UZNEMIRUJUĆE PROROČANSTVO SA SVETE GORE SE OSTVARUJE? Rusija i Ukrajina će zaratiti zbog Amera, ZNA SE KO POBEĐUJE! Biće 7 ratova

Zanimljivo proročanstvo obvjavljeno je navodno 2015. godine na Svetoj Gori u knjižici nepoznatog autora pod naslovom „Nadolazeće nesreće“, koje upozorava na velike sukobe koji u budućnosti čekaju Evropu i svet, a koje su u to vreme prenosili svi mediji.

U vreme ratnih sukoba između Ukrajine i Rusije nije loše podsetiti se šta je tada pisano.

Mnogi su ocenili – ni kraćeg teksta ni više povoda za razgovore, sporenja i osporavanja. Autor teksta se ne zna, a nije jasno ni sa kojim od svetogorskih staraca i monaha je razgovarao. Precizira se samo da je razgovor vođen u septembru 2007. godine.

Ovo je jedan od apokaliptičnih tekstova u duhu hrišćanske tradicije kombinovan sa elementima onoga što su u srpski javni prostor unela Tarabićeva proricanja.

Dakle – čitajte sa kritičkom distancom. A mi ćemo vam preneti ovoga puta samo neke delove…

Evo šta je, između ostalog, navodno zapisano u „Nadolazećim nesrećama“:

– Braćo moja, kad sam posetio tog starca počeo sam da govorim o predstojećim događajima. On je shvatio moje namere i rekao da mi to saznanje neće doneti nikakvu duhovnu korist – ja ću samo utoliti grešnu čovekovu radoznalost. Odlazeći od starca sav sam se tresao. Ako se i pola tih događaja stvarno desi, onda može samo jedno da se kaže – TO JE UŽAS!!!

Dalje piše i da je „starac rekao da je bio zadivljen kada je u mladosti pročitao proročanstva Sv. Kozme Etolskog“. – Počeo je da moli Boga (tada još ne shvatajući svu ozbiljnost molitve) da mu otkrije kada će se desiti predskazani događaji. Samo Gospod odlučuje ko je dostojan milosti otkrovenja. Proročanstva g-na Georgija (Đorđa) o sedam ratova, koja je zapisao i širio jedan od braće, pokazala su se istinitim. Svaki od ratova biće suroviji od prethodnog.

Preporučujemo:  Granatiran rudnik "Skočinski", zauzeto uporište stranih plaćenika u blizini Gute-Mežigorska

Potom se kaže da će u svaki od ratova biti uključivano sve više država i tako će rat zahvatati sve više prostranstva zemljine kugle. Između ratova biće i perioda mira. Stanovništvo država uvučenih u rat moliće Boga za pomoć, ali njihove molitve neće biti uslišene.

– Stanovništvo država koje ne učestvuju u ratu neće urazumiti nesreće njihovih suseda, nego će umesto toga težiti ratu i razaranjima da bi se osvetili svojim neprijateljima. Na kraju će rat zahvatiti čitav svet. Svuda će zavladati glad, rasulo, nesreće, pobune, pljačke i bolesti. Grčka će svoju vojsku dati pod vlast predstojećeg izabranog Cara. Rusija će pretrpeti još jednu provokaciju – napad od strane Gruzije i ovoga puta potpuno će uništiti Gruziju. Nažalost, gubici civilnog stanovništva Gruzije biće zastrašujući. Dok Rusi budu ratovali u Gruziji, Ukrajinci, podsticani od strane Amerikanaca, takođe će početi grubo da provociraju Rusiju – naveo je taj starac 2007. godine i dodao:

– Rusi će veoma brzo pobediti Ukrajince (preciznije rečeno, malo će ko od Ukrajinaca pristati da ratuje sa Rusima) i biće rado dočekani od strane stanovništva ukrajinskih gradova. Iznad Ukrajine i Crnog mora prvi put će se desiti vazdušne bitke između Rusa i Amerikanaca, a Rusi će neprikosnoveno pobediti.

Prorok je kazao i da će u Turskoj početi diktatura i da će se Kurdi će se podići na ustanak i da će nastupiti svetska ekonomska kriza…

… U Grčkoj će za nekoliko nedelja pasti vlada, a mi ćemo na izbore. Onda će nas napasti hunta koja vlada u Turskoj. Kada se dese ovi događaji upamtite dve stvari: nikada ne izdajte i nikada se ne odrecite Hrista i otadžbine.

Crno more postaće Rusko jezero nakon što bude osvojena Turska, navodi se u tom proročanstvu, i sitiče da će Turci prvi osetiti tajno rusko oružje. Piše kako će u nekom periodu Rusi osvojiti Finsku, Švedsku i Norvešku. – To će se desiti zato što će, iako te zemlje formalno podržavaju neutralnost, baš sa njihovih teritorija biti nanet prvi ozbiljan udar po Rusiji, čije žrtve će biti civilno stanovništvo. Kazna koja će zadesiti te zemlje užasnuće čitavo čovečanstvo – prenosili su svojevremeno mediji:

Preporučujemo:  Bajden: Putin može da opkoli tenkovima Kijev, ali neće pokoriti dušu iranskog naroda (Video)

– Zatim će Rusi ući u Poljsku, Češku, Slovačku, Rumuniju i Moldaviju. Stanovništvo pravoslavnih balkanskih zemalja zaključiće savez sa Rusijom. To će biti Srbi i Rumuni, ali ne Bugari. Posle toga Rusi će krenuti na jug da pomognu svojim saveznicima – Arapima, posebno Irancima – u ratu sa Amerikancima.

Do tada će posle žestokih borbi, pisali su mediji poyivajući se na „Nadolazeće nesreće“, Amerikanci zavladati čitavom obalom Irana, ali neće moći da prodru u dubinu zemlje jer će se Persijanci očajnički suprotstavljati:

– Rusi će preći po čitavoj Persiji i poraziti američko-natovske trupe. Zatim će upasti u Irak, Siriju, Jordan, Liban, Kuvajt i na kraju u Izrael. U to vreme SAD i Izrael pokušaće prvi put da primene nuklearno oružje, ali će ih Rusi neutralisati. To će izazvati prekide energije i komunikacija u čitavom svetu. Zatim će Rusi ući u Egipat i zauzeti Suecki kanal. Tokom ofanzive na Bliskom Istoku ruske trupe proći će kroz Grčku, ali Grčkoj neće naneti ni najmanju štetu.

Ta sposobnost da na velika rastojanja brzo premeštaju trupe, velike po brojnom sastavu, biće značajna prednost Rusa, navodno je kazao svetogorski monah, i obajsnio:

– To će biti moguće zahvaljujući letelicama nove, nepoznate konstrukcije, koje liče na leteće tanjire. Zatim će Rusi ući na Balkan da pomognu Srbima protiv „natovaca“ koji ih napadaju, a takođe i muslimanskih i katoličkih balkanskih država, i pobediće.

Ruse će slomiti i primorati ih da podele svoje snage samo jedna stvar – izdaja Kineza. Iako će u početku Kina biti na strani Rusije, nakon izvesnog vremena sablaznivši se najvećim u istoriji podmićivanjem – vlašću nad teritorijom čitavog Sibira, Kinezi će povući svoje trupe, i što je još gore omogućiće trupama saveznika da Rusima nanesu udarac s leđa, piše izmešđu ostalog u navodnom proročanstvu koje se u celosti može naći na mnogim portalima.

Preporučujemo:  KO BI ODSEKAO OVU BILJKU, RAZBOLEO BI SE ILI BI NAPRASNO UMRO: Verovanja kod starih Srba!

Kurir.rs

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

BONUS VIDEO:

Jugoslavija je primer: Zaharova upozorava na posledice korišćenja municije sa osiromašenim uranijumom

Odluka Velike Britanije i SAD da isporuče Kijevu oružje sa osiromašenim uranijumom dovelo je do najtežih, dugoročnih posledica po region [Opširnije...]

ukrajina
Šokantan preokret: Masakr je napravila Ukrajina

Njujork tajms objavio da podaci s kojima raspolažu ukazuju na to da je za masakr na pijaci u Kostjantinovki kriva [Opširnije...]

Bugarsko licemerje: Podržavaju naoružavanje Ukrajine kasetnom municijom, ali neće ukrajinsko žito ozračeno uranijumom

Uvoz ukrajinskog žita, koje ne ispunjava uslove kvaliteta, graniči sa genocidom, smatra bugarski ekonomista Grigor Sarijski, komentarišući vest da je [Opširnije...]

„Najbolji dokaz tehničke nezavisnosti Rusije“: Prvi let superdžeta S1-100 s ruskim komponentama

Prototip superdžeta S1-100 sa ruskim komponentama izveo je svoj prvi let, a tokom leta potvrđen je stabilan rad svih domaćih [Opširnije...]

Ubice dece iz Lockheed Martin

„Učestvovao sam u izvođenju novih proizvoda na tržište i redizajniranju starih kako bih poboljšao njihove performanse,“ Vilijam V. Grej Treći, [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com