Šarović poručio Dodiku: Ne upiri prst u SDS, Eskobar je drugovao sa tobom i tvojim ljudima!

„Sjećaš li se onog nedavnog susreta koji si imao sa Gabrijelom Eskobarom koga si tapšao po ramenu, kao starog drugara, u zgradi Predsjedništva BiH na Marin dvoru u Sarajevu…sa kojim si dok je službovao u Banjaluci, a i izvan nje, redovno ispijao kafe, kao i tvoji ljudi. Što se toga stidiš i odričeš?“, poručio je Šarović Dodiku.

Predsjednik SDS Mirko Šarović u svom reagovanju na Dodikove manipulacije i optužbe na račun opozicije, poručio je, između ostalog, da bi najbolje bilo da Dodik što prije ode i tada biće bolje i Republici Srpskoj i srpskom narodu.

Šta je sve Šarović poručio Dodiku prenosimo u cjelosti:

– Džaba upirite prst u opoziciju, u SDS i mene lično, zna se ko je dolazio na vlast i ko je drugovao sa strancima, i to Amerikancima i NATO-vcima… Ako si Milorade izgubio pamćenje da te podsjetim mene Medlin Olbrajt, kojoj si nosio cvijeće, nije nazvala svježim daškom sa Balkana nego tebe, a ni Eskobar nije drugovao sa mnom nego sa tobom i tvojim ljudima.

 

Treba li da te podsjećam za one spiskove za odstrel ljudi sa kim si pravio i gdje i ko te pripremao za preuzimanje vlasti.

Ono što si ti radio ne možeš pripisivati nama jer mi smo na svojoj koži osjetili tvoje drugovanje sa strancima i tvoju nazovi demokratiju koju su uveo u Republiku Srpsku.

 

Sjećaš li se Milorade, onog nedavno susreta koji si imao sa Gabrijelom Eskobarom koga si tapšao po ramenu, kao starog drugara, u zgradi Predsjedništva BiH na Marin dvoru u Sarajevu.

Zato mi nije jasno zbog čega ovih dana povezuješ mene sa tvojim jaranom, sa kojim si dok je službovao u Banjaluci, a i izvan nje, redovno ispijao kafe, a i tvoji ljudi. Što se toga stidiš i odričeš? Sigurno ti savjest nije čista, ali to je tvoja stvar.

Preporučujemo:  PAJOVIĆ: Kinesko lukavo držanje po strani

Nemam namjeru da ti držim predavanje, to nije u mom stilu, ali moram da ti ponovim, jer sam to mnogo puta rekao da si vodio pogrešnu politiku i da si ugrozio i korupcijom okovao Republiku Srpsku i srpski narod. Postao si i omča oko vrata i našoj matici, koja trpi pritiske i zbog tebe i tvoje nakaradne politike.

Zato ti poručujem ne upiri više prst u SDS, koji su godinama sa strancima rasturao, ali nas nisi uništio. Mi smo bili uz narod i ostali, a ti o tome možeš da maštaš jer to dobro radiš, tuđe zasluge vežeš za sebe, a svoje mane za drugog. Ta priča ti više ne prolazi.

Što prije shvatiš i odeš biće bolje i Republici Srpskoj i srpskom narodu.

Republika Srpska treba ozbiljne i stručne ljude koji će da je vode u bolju, ekonomski jaču i stabilniju budućnost za sve njene građane – poručio je predsjednik SDS-a Mirko Šarović.

(BN)

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

BONUS VIDEO:

Debata: Za i protiv predloga Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi i ustavnih promena

U petak, 24. decembra, sa početkom u 15 časova, Institut za evropske studije i Institut za uporedno pravo organizuju debatu [Opširnije...]

Aleksandre Vučiću, Zorana Mihajlović je ona koja ti radi o glavi!

Ne mogu da odolim a da se ponovo ne okrenem za Zoranom Mihajlović, kao što se okrećem na ulici kad [Opširnije...]

Kako je naprednjak Predrag Petrović iz Bajine Bašte stekao imovinu vrednu pola miliona evra za pet godina rada u državnoj službi?!?!

Кolaps ili pad sistema EPS-a, koji je nedavno bez struje i grejanja ostavio desetine hiljada domova i delova čitavih gradova, [Opširnije...]

Ljubičanović: Promenom Ustava država bi ostala bez kontrole nosilaca pravosudnih funkcija od strane naroda(Video)

Na nedavno održanoj tribini "Ne promeni Ustava", gde jejedan od učesnika bio i član upravnog odbora advokatske komore Srbije bio [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *