Najbolji saveti za uklanjanje NEPRIJATNIH MIRISA IZ VAŠEG DOMA i postizanje SVEŽINE BEZ OSVEŽIVAČA

Bez svake sumnje, svi želimo da naši domovi mirišu lepo i osvežavajuće – prijatni mirisi povezuju se sa čistoćom, harmonijom i opuštenošću. Mirisi nas asociraju na druge ljude i stvari, zato je važno da gosti koji dođu kod nas požele ponovo da nas posete i osete svežinu. Stručnjaci nam otkrivaju kako to da postignemo.

1. Redovno pražnjenje kanti za smeće
Osim toga što je važno da redovno praznite kantu za smeće, vodite računa o uklanjanju svih ostataka hrane i cigareta jer ostavljaju mirise koji se zadržavaju u vazduhu. Preporučuje se periodično pranje detrdžentom kante za otpatke i dezinfekcija iste.

2. Proveravajte frižidere
Otvorite frižider i pregledajte stvari kojima je istekao rok trajanja. Iznenadićete se kada vidite da je mnogim namirnicama istekao rok trajanja, samo niste imali vremena ili niste obraćali pažnju i sklonili te namirnice!

3. Redovno čistite glatke površine vašeg doma
Tepisi, čaršavi, tkanine jesu materijali koji više od ostalih upijaju neprijatne mirise. Redovno održavajte higijenu ovih površina. Savet: pre nego što obrišete tepihe, dodajte sodu-bikarbonu.

4. Napravite sami svoj osveživač
Možete i sami napraviti osveživač tako što ćete pomešati 1/4 šolje belog sirćeta, pola šolje alkohola, kašičicu kukuruznog brašna i 20 kapi Vašeg omiljenog eteričnog ulja.

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

BONUS VIDEO:

Rolat sa BLITVOM: POSNO PREDJELO kojem je nemoguće ODOLETI!

Od bezbroj posnih pitica, rolata, kiflica i ostalog predjela izabrali smo ovaj rolat sa blitvom koji će vas oduševiti, a [Opširnije...]

PET POSNIH PREDJELA: Spremaju se lako, a ukus je fantastičan (RECEPTI)

Ideje za posna predjela će dobro doći mnogim domaćinima i domaćicama. Brzo se prave, a ukus će vas sigurno oduševiti. [Opširnije...]

Mnogi se kunu da radi: Presecite limun i posolite, pa ga stavite ispod kreveta i ujutru vas čeka ČUDO

Poznate su mnogobrojne prednosti limuna kao voća koje obiluje vitaminom C. Štiti od prehlade i najčešće se koristi kao dodatan izvor hidriranosti [Opširnije...]

dete
Male tajne roditelja čija deca nikad nisu bolesna

Sigurno svi znate ono jedno dete koje nikada nije bolesno. Pitate se po čemu je ono posebno ili kojim se [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *