POSLEDNJE INFORMACIJE: Evo šta se dešava u slučaju Mateja Periša nakon prijave manekenke

L. A. se oglasila iz Minhena gde živi i pitala ljude koliko je tačno visok nestali Splićanin, jer je sigurna da je čak tri puta videla mladića koji je „isti on“

Hrvatska policija potvrdila je da istražuje navode manekenke L. A. da je Mateja Periša, nestalog pre više od mesec dana, videla u Minhenu. Hrvatski “Indeks” dobio je potvrdu da hrvatska policija, zajedno sa srpskom, istražuje objavu manekenke na Instagramu.

L. A. se oglasila iz Minhena gde živi i pitala ljude koliko je tačno visok nestali Splićanin, jer je sigurna da je čak tri puta videla mladića koji je “isti on”. Navela je i da joj je žao što ga nije fotografisala, i da će u nedelju doći u Beograd i pokušati da prijavi šta je videla.

List piše da je hrvatska policija potvrdila da se svi navodi o nestalom mladiću istražuju, kao i ovaj, i da je kontaktirana nemačka policija od koje se još uvek čeka povratna informacija.

Devojka inače, kako navodi, radi kao model i dio vremena živi u Minhenu. Zbog izjave manekenke oglasio se i Matejev otac Nenad.

Nenad Periš: Nada i dalje postoji

Informaciju da policija proverava navode devojke koja tvrdi da je videla mladića koji izgleda isto kao Matej Periš komentarisao je i njegov otac Nenad.

– Znam da se policijske provere obavljaju prema procedurama kao uostalom i za svaku sličnu informaciju – kazao je Nenad Periš.

Kazao je kako se i dalje nada, ali da je kod ovakvih informacija oprezan jer su se dosad pokazale netačnima.

– I ja i Matejeva porodica imamo još uvek nade da će Matej biti pronađen živ bez obzira na informacije. Do sada je bilo mnogo informacija koje su se na kraju na žalost pokazale pogrešnima pa sam oprezan – rekao je.

Preporučujemo:  JOANIKIJE RASPET ZBOG IZJAVE: Mitropolit stavom o ratu ražestio bivši režim u Podgorici i njegove medijske perjanice

Podsetimo, Matej Periš nestao je pre gotovo mjesec i po dana u Beogradu, a približno toliko traje i zasad neuspešna potraga za njim. Nešto iza 1:40 u noći između 30. i 31. decembra istrčao je iz kluba Gotik.

Nadzorne kamere su ga snimile kako trči beogradskim ulicama, neuspešno pokušava da zaustavi taksi i desetak minuta nakon što je krenuo iz Beton hale, u kojoj se nalazi Gotik, dolazi do restorana Savanova te se spušta stepenicama prema reci. Još je uvek potpuno nejasno zašto je odjurio iz kluba i zašto je u krenuo prema Savi.

MUP Srbije objavio je kako se na snimcima vidi objekt koji se kreće nizvodno Savom od Brankovog mosta prema ušću u Dunav te da se lokacije tog objekta poklapaju s poslednjim registriranim lokacijama s Matejevog mobitela.

Index.hr

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

BONUS VIDEO:

MAKEDONIJA: SKANDAL TRESE SKOPLJE Citostatici završili u prodaji

JAVNO tužilaštvo i Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije preduzimaju intenzivne radnje radi utvrđivanja navoda o eventualnom počinjenom krivičnom delu u [Opširnije...]

policija
Crnogorska policija zakucala na vrata Ivaninog ubice: Presudio studentkinji u stanu u Mirijevu, pa zvao prijatelje da osigura alibi

Crnogorska policija nije zatekla Gusinjanina Jetmira Gočaja na poznatim adresama nakon što je za njim raspisana međunarodna poternica zbog sumnje [Opširnije...]

Državni tužilac Mirza Hukeljić u julu 2016. godine napisao Rješenje: “Obustaviti istragu u slučaju Dobrovoljačka”

U julu 2016. godine Tužilaštvo Bosne i Hercegovine imalo je spremno Rješenje o odbacivanju kao nedopuštene pritužbe MUP-a Republike Srpske [Opširnije...]

Bajdenov sin pod istragom, moguća optužnica zbog poslovanja u Ukrajini

Protiv Hantera Bajdena, sina američkog predsednika Džozefa Bajdena, savezna vlada mogla bi da podigne optužnicu nakon istrage o njegovim poslovima [Opširnije...]

One thought on “POSLEDNJE INFORMACIJE: Evo šta se dešava u slučaju Mateja Periša nakon prijave manekenke

 • Jessica Newman -

  Hi,

  We’d like to introduce to you our explainer video service, which we feel can benefit your site novivesnik.net.

  Check out some of our existing videos here:
  https://www.youtube.com/watch?v=ivTmAwuli14
  https://www.youtube.com/watch?v=uywKJQvfeAM
  https://www.youtube.com/watch?v=oPNdmMo40pI
  https://www.youtube.com/watch?v=6gRb-HPo_ck

  All of our videos are in a similar animated format as the above examples, and we have voice over artists with US/UK/Australian/Canadian accents.
  We can also produce voice overs in languages other than English.

  They can show a solution to a problem or simply promote one of your products or services. They are concise, can be uploaded to video sites such as YouTube, and can be embedded into your website or featured on landing pages.

  Our prices are as follows depending on video length:
  Up to 1 minute = $239
  1-2 minutes = $339
  2-3 minutes = $439

  *All prices above are in USD and include an engaging, captivating video with full script and voice-over.

  If this is something you would like to discuss further, don’t hesitate to reply.

  Kind Regards,
  Jessica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com