Hadži je fenomen: Nije se okupao 67 godina, jede crkotine, a doktori kažu „savršenog je zdravlja“

Čovek od 87 godina, koji se nije oprao 67 godina i preživljava jedući crkotine po putu, zbunio je naučnike koji potvrđuju da je dobrog zdravlja.

Amou Hadži tvrdi da se nije kupao decenijama jer je verovao da će mu to doneti lošu sreću i na kraju ga ubiti. Kaže i da se njegova ishrana sastoji uglavnom od crkotina koje nađe na putu i da pije vodu direktno iz lokvi na ulici.

Dejli star kaže da je njegov neobičan životni izbor otežao sklapanje prijateljstava ili pronalaženje devojke. A jedna od njegovih omiljenih aktivnosti je „pušenje lule napunjene životinjskim đubrivom“. Ali on je impresionirao istraživače koji kažu da je savršeno zdrav.

Seljani u Iranu su bili toliko začuđeni njegovom posvećenošću nekonvencionalnom načinu života da su mu izgradili malu kolibu kao alternativu Hadžijevoj rupi u zemlji.

Lekari koji su posetili kolibu u selu Dejgah u Iranu izvršili su nekoliko testova i rekli da je uprkos svom načinu života, Hadži iznenađujuće zdrav i da nema ozbiljnih bolesti ili bakterija.

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

Izvor: novosti

KORONA VIRUS, TEORIJE ZAVERE I MISTICIZAM: Nostradamusovo navodno proročanstvo o pandemiji Kovida-19

Korona virus obeležio je 2020. godinu, a kao i za mnoge značajne istorijske događaje, pojavila se vest da je Francuz [Opširnije...]

„DRAŠKO MASKIRAN DOLAZI U CIK ZORE KOD TANJE“ Komšije iz Smedereva razvezale jezik: Pevačica im se na ovo stalno žali

Tanja Savić navodno je stavila tačku na ljubavnu romansu sa mladim političarem Draškom Stanivukovićem, međutim komšije iz Smedereva otkrivaju da [Opširnije...]

PROČITAJTE SUDBINU SA SVOG DLANA: Linije otkrivaju vaš karakter, emocije i zdravlje

Kris Rajli iz Eseksa je jedan od najuspešnijih vidovnjaka u Velikoj Britaniji, a bavi se proricanjem budućnosti i čitanjem sudbine [Opširnije...]

SVEKRVA VERICE RAKOČEVIČ OGLASILA SE PRVI PUT: Bila sam u šoku, nisam znala kako mužu da kažem za njihovu vezu!

Ona je potanko ispričala sve o tome kako joj je Veljko saopštio za vezu sa kreatorkom, ali i kako se [Opširnije...]

One thought on “Hadži je fenomen: Nije se okupao 67 godina, jede crkotine, a doktori kažu „savršenog je zdravlja“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *