Ćorović: Dečaci koji brane Mladića su isti kao deca regrutovana u vehabije

Aktivistkinja Aida Ćorović je povodom nedavnih napada na nju izjavila da smatra da policija zna ko su počinioci ali da se posle prijava incidenata ne dešava ništa. Kaže da joj je ključni utisak što su napadači “dečaci”, što je podseća na regrutovanje mladih za rat u Siriji.

“Ja sam pre šest-sedam bila čuvano lice, imala sam stalnu policijsku pratnju dve godine jer sam upozoravala na regurutaciju i slanje mladih iz Sandžaka za Siriju. Vrlo me ta situacija podseća na ovo, na gotovo isti način su ta deca regrutovana”, rekla je Ćorović u Novom danu na N1.

Prema njenim rečima, radi se o deci koja su uglavnom na marginama, koja “apsolutno ništa ne znaju”, ali im je ispran mozak i sada su “glineni golubovi”.

Ćorović je u ponedeljak objavila na društvenim mrežama da je napadnuta, drugi put u poslednjih pet dana, „na ulici od strane huligana koji čuvaju mural osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću“.

Kaže da joj je nakon prijave tog drugog napada inspektor rekao da su njegove kolege otiše na lice mesta da pogledaju kamere.

“Ja sam rekla da policija jako dobro zna ko su ti dečaci, da ne moraju da idu na lice mesta”, rekla je Ćorović za N1.

Za većinu tih dečaka kaže da su jedva punoletni, ali da se njima “očigledno bavio neko”. Pomenula je da i u centru za obuku vehabija dečacima svakodnevno govore da su “izabrani, posebni, da imaju maltene neku vrstu mesijanske uloge”.

“Takvom detetu možete da prodate sve – možete da kažete da je najveći genije, da on sada brani zemlju… Očigledno je toj deci neko danima govorio kako je Ratko Mladić heroj, kako neke kučke bacaju jaja na našeg heroja, a on je branio srpstvo”, rekla je Ćorović uz ocenu da ta deca sigurno neće potražiti na internetu ko je Mladić.

Preporučujemo:  SRBI NARIČU ZA RAHIMOVSКIM, A ON POLA SVOG ŽIVOTA SLAVI PROGON ČETVRT MILIONA SRBA

Pre napada u ponedeljak, Ćorović je bila napadnuta i 29. decembra. Kaže da nakon napada dolazi i vređanje.

“Sa svakim novim napadom dobijem liste uvreda: ‘šta ćeš ti kurvo turska ovde, idi u Tursku, idi u Sarajevo…’ Ja sa Turskom i Sarajevom nemam nikakve veze, ovo je moja zemlja”, kazala je ona.

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

N1

Govor u EP odjeknuo: Evropo, zašto nisi zainteresovana za svoj litijum (VIDEO)

"Evropo, zašto nisi zainteresovana za svoj litijum", pitao je prekjuče poslanike Evropskog parlamenta Ivan Vilibor Sinčić, hrvatski političar koji je [Opširnije...]

NOVI JEZIVI IZAZOVI TINEJDŽERA U SRBIJI: Devojčica zamalo završila pod točkovima kamiona – SMEJALA SE (VIDEO)

Nemili izazov je devojčica izvodila na kružnom putu kod Čačka. Novi izazovi na društvenim mrežama dovode decu u opasnost. Ono [Opširnije...]

SLOBODAN ANTONIĆ: Goran Marković – umetnik i klasni idiot

Ovo je članak o Goranu Markoviću. Korporativni mediji fetišizuju trendi umetnike. Pogledajte samo kako nam glumci i pevači objašnjavaju svet [Opširnije...]

vučević
HITNO SAOPŠTENJE VOJSKE SRBIJE! Važna informacija za građane od 19 do 30 godina, pominje se i oružje!

Ministarstvo odbrane poziva sve zainteresovane kandidate za dobrovoljno služenje vojnog roka pod oružjem u 2022. godini da podnesu svoje prijave. [Opširnije...]

ĐILASOVA POLITIČKA KOREKTNOST Nasilje, batinanje, poziv na linč i ubijanje

Marinika Tepić i Dragan Đilas ne prezaju kada je u ppitanju njihova želja da se obraćunaju sa onima koji su [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *