Silvanin muž, Radmilo Armenulić, razočaran filmom “Toma” – tvrdi da nema veze sa istinom

Suprug pokojne pevačice Silvane, Radmilo Armenulić, razočaran je filmom “Toma” reditelja Dragana Bjelogrlića, za koji smatra da je totalni promašaj. U momentu dok je samo čitao komentare, a nije i pogledao film, istakao je da mu se na osnovu istih ne dopada način na koji je prikazan u ovom projektu, jer nema veze sa istinom.

– Neću da gledam film o Tomi u bioskopu. Odlučio sam da ga pogledam kada bude na DVD. Kupiću disk i pogledaću ga kod kuće. Čuo sam razne kritike i na osnovu toga mogu da kažem da je totalni promašaj. Delovi koji se tiču moje pokojne supruge su netačni. Taj deo u kom smo predstavljeni Silvana i ja nije prikazan na pravi način – istakao je Radmilo.

Potom je spomenuo reditelja Dragana Bjelogrlića, koji ga nije kontaktirao povodom ovog filma. Kako je dalje rekao, romansa između Tome Zdravkovića i Silvane, je izmišljena.

– Da me je Bjelogrlić pozvao, kao što ste vi to sad učinili, dao bih mu verodostojne snimke na kojima se vidi da je Silvana bila srećna i uvek nasmejana žena, a ne tužna i setna. Imala je crnu kosu, a ne plavu. O tom zaljubljivanju i njihovom izmišljenom odnosu da ne pričam.

Bjelogrlić je promašio. U trenutku kada smo se nas dvoje venčali, ja sam imao bednu platu, a kažu mi da sam predstavljen kao bogataš. Ne znam šta bih tačno rekao, ali ovo što čujem nikako ne odgovara istini. Detaljno ću moći da vam kažem kada film budem pogledao od početka do kraja, do tada ne mogu da kažem ništa više – objasnio je Armenulić.

Preporučujemo:  Novi Pazar je svet, Beograd provincija

Armenulić je potvrdio da je dobio poziv za premijeru, ali se nije pojavio iz bezbednosnih razloga.

– Zbog trenutne epidemiološke situacije nisam mogao da dođem na premijeru – rekao je bivši teniser.

Upitan je i za reakciju njegove ćerke Gordane, na to kako joj je majka predstavljena u filmu.

– Ništa mi nije rekla. Silvana je bila brižna majka, a kao supruga i drug bila je nežna, pažljiva i blagodarna – poručio je on za Kurir.

У Француској маске на отвореном обавезне за децу од шест година

Radmilo i Silvana venčali su se 26. oktobra 1961. godine bez znanja roditelja. Posle sklapanja braka u opštini, otišli su u kafanu “Vidin kapija”, da bi posle toga Radmilo odveo suprugu u roditeljski stan. Do tada ju je krio jer je kao jedinac iz beogradske kuće strahovao da roditelji neće prihvatiti kafansku pevačicu za snajku.

Međutim, oni su mu samo zamerili što je sve to krio od njih, što je ranije nije predstavio i pozvao ih na svadbu.

Silvanine prve godine braka izgledale su kao bajka. 1964. godine dobili su ćerku Gordanu. Takođe, Silvani je bilo izuzetno važno to što njen suprug nije tražio da ona prestane sa kafanskim pevanjem.

Pevačica je poginula 10. oktobra 1976. u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš, kod mesta Kolari, vraćajući se sa koncerta iz Aleksandrovca. S njom su tada nastradali i njena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević.

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

Izvor: Telegraf

patrijarh pavle
Šta je rekao patrijarh Pavle jednom svešteniku koji se pohvalio skupocenim automobilom

Jednom prilikom dok je išao sam trotoarom ulice Kralja Petra u pravcu Patrijaršije, patrijarha Pavla je susreo sveštenik jedne od [Opširnije...]

Preporučujemo:  Šta se to dešava u Davosu? Šamanski rituali nasred Svetskog ekonomskog foruma
SUTRA JE SVETI NIKOLA! SLAVI GA POLA SRBIJE: Zaštitnik dece, učenih, trgovaca i putnika, slave ga i katolici, a evo i zašto

Sveti Nikola, ili Nikoljdanje najzastupljenija slava u Srbiji. Uobičajeno je da se kaže da "pola Srbije slavi Nikolu, a druga [Opširnije...]

Srbi, srećan nam SVETI NIKOLA! Današnjeg sveca slavi svaka druga hrišćanska porodica, ali svi poštuju ove običaje

Srpska pravoslavna crkva slavi Svetog Nikolu Čudotvorca, jednog od najvećih hrišćanskih svetitelja, zaštitnika putnika, moreplovaca, ribara i splavara. Procenjuje se [Opširnije...]

OD UKOSNICE DO KUĆE: Žena razmenjivala stvari sa ljudima i za godinu dana sebi stvorila NOVI DOM

Demi Skiper, vlasnica popularnog TikTok naloga 'Trade Me Project', napokon je došla do cilja. U maju prošle godine imala je [Opširnije...]

Krvava voda teče danima u rečci kraj Smedereva!

Prethodnih dana društvenim mrežama je kružila slika kanala sa vodom crvene boje, uz objašnjenje da se radi o Radincu. Aktivisti [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *