Bokser poziva ljude na vojnu obuku: Vitalij Kličko se pridružio vojsci i naveo da je Ukrajina već u ratu

Gradonačelnik Kijeva i nekadašnji svetski šampion u boksu Vitalij Kličko pridružio se vojsci Ukrajine i pozvao ostale funkcionere da učine isto.

Kličko se pridružio vežbi teritorijalne odbrane Kijeva, a tom prilikom je rekao da je njegova zemlja već u ratu.

– Mnogi od nas su služili vojsku, a te veštine bi trebalo da budu vraćene. Mislim da je takva obuka od suštinskog značaja za srednje i visoke funkcionere zemlje koja je u ratu već osam godina – rekao je Kličko za britanski “Telegraf“.

Reči nekadašnjeg bokserskog šampiona verovatno da govore o oblasti Krim, koja je deo Rusije od 2014. godine nakon što je na toj teritoriji održan referendum i potpisan ugovor o pristupanju.

Бунт против корона мера: Запалио се испред ресторана у Мелбурну (ВИДЕО)

Naravno neizostavno je bilo i pitanje kako i zašto se Kličko odlučio na potez pridruživanja rezervistima.

– Mislim da se radi o karakternim osobinama koje dele svi sportisti. Samodiscplina, pedantnost, upornost i snažan osećaj fokusa su ključni principi koji vam pomažu da uspete, nezavisno od toga koji posao obavljate – objasnio je legendarni bokser.

Na kraju je rekao da je za Ukrajinu od velikog značaja pomoć prijatelja, a zahvaljujući njegovim vezama ta zemlja je sklopila dosta partnerstva.

– Moje veze su od velike pomoći i daju mi veliku prednost, jer Ukrajina ne može da prevaziđe teške izazove sa kojima se suočava bez prijatelja i pouzdanih partnera – zaključio je gradonačelnik Kijeva od 2014. godine.

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

Jugoslavija je primer: Zaharova upozorava na posledice korišćenja municije sa osiromašenim uranijumom

Odluka Velike Britanije i SAD da isporuče Kijevu oružje sa osiromašenim uranijumom dovelo je do najtežih, dugoročnih posledica po region [Opširnije...]

ukrajina
Šokantan preokret: Masakr je napravila Ukrajina

Njujork tajms objavio da podaci s kojima raspolažu ukazuju na to da je za masakr na pijaci u Kostjantinovki kriva [Opširnije...]

Bugarsko licemerje: Podržavaju naoružavanje Ukrajine kasetnom municijom, ali neće ukrajinsko žito ozračeno uranijumom

Uvoz ukrajinskog žita, koje ne ispunjava uslove kvaliteta, graniči sa genocidom, smatra bugarski ekonomista Grigor Sarijski, komentarišući vest da je [Opširnije...]

„Najbolji dokaz tehničke nezavisnosti Rusije“: Prvi let superdžeta S1-100 s ruskim komponentama

Prototip superdžeta S1-100 sa ruskim komponentama izveo je svoj prvi let, a tokom leta potvrđen je stabilan rad svih domaćih [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com