KURIROV HOROSKOP PREDSEDNIKA I POLITIČARA: Vučiću će se desiti nešto NEOČEKIVANO! Na koju funkciju ide Dačić, šta čeka Đilasa?

Ova godina biće puna izazova. Posebno će biti burno na političkoj sceni jer nas 3. aprila očekuju vanredni parlamentarni, predsednički i lokalni izbori u Beogradu. Astrolog Vladimir Vlajić tumačio je za Kurir kako su zvezde upravo u tom periodu (ne)naklonjene nekim od lidera vlasti i opozicije. Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Vlajić predviđa dosta dobru godinu, neočekivanu podršku stranaca i pogotovo mlađih ljudi. Ivici Dačiću će se, navodi, ispuniti neke jako bitne želje, dok će Draganu Đilasu poslovno ići dobro, naročito u inostranstrvu, dok će mu politička karijera stagnirati. Boris Tadić ide u neke druge poslove…

Aleksandar Vučić – 5. mart 1970, Beograd

Predsednik Vučić ulazi u dosta dobru godinu za javne nastupe i vođstvo. Već tokom januara i februara obnoviće neku staru slavu, a uspeće i da promeni situaciju u svoju korist. Neočekivano će dobiti podršku stranaca i pogotovo mladih ljudi. Dolazeća godina doneće mu i mnogo brige oko svoje dece. Biće nekoliko situacija u kojima će se dosta nasekirati zbog toga.

Ivica Dačić – 1. januar 1966, Prizren

Nakon napete godine, Ivica Dačić ulazi u period regeneracije i uspeha. Tokom godine će dobiti neke njemu bitne stvari na kojima je već duže insistirao. Poslovno gledano 2022. za njega će biti jako uspešna, pogotovo prva polovina godine kada će uslediti period promena i saradnje sa nekim velikim sistemima. Na duže staze za njega se pokreću neke dobre stvari.

Dragan Đilas – 22. februar 1967, Beograd

Posao će mu ići dobro, ali kada je politička karijera u pitanju ona će stagnirati. U 2022. čekaju ga i neke sitne promene koje kao da su već i započele, a mogle bi da se odnose na preseljenje i promenu okruženja. Razvijaće poslove u kojima se vecć nalazi, ali otaje problem adekvatnih saradnika. Ulagaće u proizvodnju i nekretnine ali više u inostranstvu.

Preporučujemo:  Ovo je NAJČEŠĆA SEKSUALNA FANTAZIJA - prepoznajete li se?

Marinika Tepić – 8. avgust 1974, Pančevo

Očekuje je baš dobar period u naredna dva meseca, ali onda kola kreću nozbrdo da bi u novembru sve palo u vodu. Kod nje je sve u znaku prevelikih očekivanja. Postaviće dobru osnovu za neke dugoročno dobre stvari, ali neće imati sa kime da ih realizuje. Najveći problem su ljudi koji je okružuju i među kojima je malo onih koji mogu da je isprate u onome što je naumila.

Boško Obradović – 23. avgust 1976, Čačak

Očekuje ga dosta dobra godina. Uspeh u javnim nastupima će rasti do aprila. Tada će se desiti nešto, neki gaf neki ispad što će ga bukvalno zakucati u mestu i koštaće ga uspeha kojem se nadao i koji mu je bio nadohvat ruke. Sredinom godine mogao bi da pretrpi neku materijalnu štetu, a mogući su i pravni problemi. Javnost će mu svakako biti naklonjena, pogotovo mlađi.

Boris Tadić – 15. januar 1958, Sarajevo

Boris Tadić, lider SDS, tokom 2022. godine ide u neke druge poslove. Aspekt javnosti mu uopšte nije naklonjen tokom sledeće godine. I zdravstveno stanje mu, nažalost, nije najbolje.

Miloš Jovanović – 19. avgust 1976, Beograd

Za predsednika DSS cela 2022. biće ili crna ili bela. Nakon neočekivanih uspeha odmah sledi razočarenje i kočnica i tako tokom cele godine. Sve mu je nestabilno. Ništa nije sigurno. Sve može da bude, a i ne mora. Da stvar bude gora, ovakav period potrajaće skoro tri godine. Neće biti toliko stresan kao 2022. ali tek nakon tri godine otvoriće mu se neke mogućnosti i stvari će izgledati malo normalnije i sa više potencijala. Tokom 2022. godine postoji mogućnost da otpočne još jedan posao koji mu neće ići loše.

Preporučujemo:  KO BI ODSEKAO OVU BILJKU, RAZBOLEO BI SE ILI BI NAPRASNO UMRO: Verovanja kod starih Srba!

Vojislav Šešelj – 11. oktobar 1954, Sarajevo

Za lidera radikala 2022. godina bi mogla da bude godina kada će konačno ostvariti neke bitne životne ambicije. Zvučaće čudno, ali Šešelj neće želeti da bude u prvom planu, već će nekog drugog staviti ispored sebe, ali svoje asove i dalje drži u rukavu. Dobre stvari koje ga očekuju vezane su za porodicu i porodična dešavanja. Međutim, kraj 2022. godine doneće zdravstvene probleme koji će zabrinuti njegove najbliže.

Goran Vesić – 18. februar 1969, Kruševac

Čoveku za koga važi da ne postoji stvar koju ne zna u vezi sa Beogradom i načinom na koji ovaj grad funkcioniše će 2022. godina doneti sjajne poslovne aspekte. Imaće odlične kontakte sa strancima i nevladinim sektorom. Tu mu i sledi dalji poslovni razvoj. Krajem sledeće godine prirediće veliki bum koji će mnoge iznenaditi. Ono što je sigurno je da će i ubuduće imati istaknutu ulogu u Beogradu.

Aleksandar Šapić – 1. jun 1978, Beograd

Predsedniku opštine Novi Beograd će prva polovina 2022. godine biti jako teška. Poslovno će napredovati, ali će zbog toga jako trpeti privatni deo života. To može čak da ga natera da se na neki način povuče i više posveti privatnom delu. Povezivanje sa drugim ljudima, ali i organizacijama će mu doneti korist, a ono što je izvesno je da će 2022. godine potpuno promeniti imidž.

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

(Kurir.rs/B. V.)

KORONA VIRUS, TEORIJE ZAVERE I MISTICIZAM: Nostradamusovo navodno proročanstvo o pandemiji Kovida-19

Korona virus obeležio je 2020. godinu, a kao i za mnoge značajne istorijske događaje, pojavila se vest da je Francuz [Opširnije...]

„DRAŠKO MASKIRAN DOLAZI U CIK ZORE KOD TANJE“ Komšije iz Smedereva razvezale jezik: Pevačica im se na ovo stalno žali
Preporučujemo:  Ko je od policijskih starešina Pu Novi Pazar u sprezi sa Lokalnim moćnicima SDP/a i ko zataskava zversko prebijanje mladica

Tanja Savić navodno je stavila tačku na ljubavnu romansu sa mladim političarem Draškom Stanivukovićem, međutim komšije iz Smedereva otkrivaju da [Opširnije...]

TESLIN LJUBAVNI TROUGAO: Volela ga žena najboljeg prijatelja

LIČNOST i delo velikog srpskog i svetskog naučnika Nikole Tesle intrigiraju i posle skoro osam decenija od njegove smrti. O [Opširnije...]

PROČITAJTE SUDBINU SA SVOG DLANA: Linije otkrivaju vaš karakter, emocije i zdravlje

Kris Rajli iz Eseksa je jedan od najuspešnijih vidovnjaka u Velikoj Britaniji, a bavi se proricanjem budućnosti i čitanjem sudbine [Opširnije...]

SVEKRVA VERICE RAKOČEVIČ OGLASILA SE PRVI PUT: Bila sam u šoku, nisam znala kako mužu da kažem za njihovu vezu!

Ona je potanko ispričala sve o tome kako joj je Veljko saopštio za vezu sa kreatorkom, ali i kako se [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *