NOVI DETALJI O SMRTI JOVANE MARJANOVIĆ Ćerka otkrila: Novac nije uzrok tragedije, trpela je veliki pritisak

NASLEDNICA Jovane Marjanović (54), koja je nađena mrtva na Zlatiboru, kaže da će se obdukcijom i svim ostalim pitanjima baviti istražni organi.

Nakon što je prekjuče u Tić polju na Zlatiboru nađeno telo Jovane Marjanović (54), preduzetnice iz Niša, za kojom se tragalo od 22. decembra, postavlja se pitanje šta je dovelo do tragičnog ishoda.

Prema rečima njenih ćerki, LJiljane i Brankice, Jovana je imala ozbiljne privatne probleme i trpela je pritisak, a one su još u danima potrage o tome obavestile policiju, ali u javnost nisu iznosile detalje.

Mogući motiv

Da je uzrok neke vrste pritiska, pod kojim je bila pokojna žena, njen bivši suprug, potvrdila je i njena ćerka Brankica Malinović.

– Jeste. Nije nikakav novac u pitanju, već neka muška sujeta, ne znam kako to da nazovem, ali mnogo je bila opterećena time – rekla je Brankica i navela da će se obdukcijom tela i svim ostalim pitanjima oko smrti njene majke baviti istražni organi.

Brankica je, dan nakon što joj je majka preminula, ispričala malo poznate detalje iz njenog života.

– Voli decu najviše na svetu, vodila je izuzetno zdrav život. Uopšte, bila je otvorena žena prema pozitivnim stvarima – priča Brankica, ponosna na svoju mamu.

Kako kaže, Jovana je dugo živela u Leskovcu, koji je njen rodni grad, a kako se saznaje, nakon udaje je prešla da živi u Niš. Kasnije je uspela da razvije posao u građevinskoj branši.

– Ona je imala svoju firmu, koja se bavila molersko-fasaderskim radovima i sređivala je na Zlatiboru neke hotele, zgrade – kaže Brankica.

Podsetimo, preduzetnica iz Niša nestala je 22. decembra na Zlatiboru, a četiri dana kasnije, 26. decembra, nađena je mrtva pored potoka u naselju Tić polje na Zlatiboru. Telo u snegu je pronašla grupa mladića iz Užica. Oni su se priključili potrazi, nakon što je Jovanina porodica preko medija i društvenih mreža uputila apel za pomoć.

Preporučujemo:  Ko je novi šef policije u Novom Sadu: Tukao čoveka dok nije izgubio svest

 

Срби опет заморчићи: У Домовима здравља у Србији почело испитивање ефикасности вакцине против короне на добровољцима

Tražili je danima

– Na telu nije bilo vidljivih tragova nasilja, a pored je navodno bila flaša pića i tablete. Telo je bilo u snegu blizu potoka i pronađeno je samo kilometar i po od kružnog toka na Zlatiboru, gde je prethodno u cevima nađen Jovanin telefon, koji je bio isključen – podseća ćerka i dodaje da je Jovanu živu poslednji video njen partner.

– NJih dvoje su poslednjih meseci žieli u apartmanu na planini, jer je Jovanina firma podizvođač radova na jednom gradilištu na Zlatiboru. Ona je 22. decembra oko 20 sati rekla partneru da ide da prošeta i više se nije vratila – pričale su ranije njene ćerke.

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

(Kurir)

Za ar placa na Zlatiboru paprenih 50.000 evra

Početak kriznog perioda odražava na prodaju nekretnina i placeva u turističkim centrima Zlatibora i Zlatara, dok na Tari nema značajnijih [Opširnije...]

policajke, sestre, poginula
Auto potpuno smrskan u sudaru na autoputu, vatrogasci seku lim da dođu do žrtve

Jedna osoba je poginula, dok je više povređenih u lančanom sudaru koji se dogodio jutros na auto-putu Beograd - Novi [Opširnije...]

škola, ispektori
Tuča u kafani u Mladenovcu, ubijen muškarac, šestoro uhapšeno

Policija je uhapsila šest osoba koje su učestovale u tuči u restoranu u Mladenovcu, u kojoj je smrtno stradao muškarac [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com