Progovorila još jedna Plejbojeva zečica: „Drogirao nas je da bismo lakše širile noge“

Nakon što su bivše devojke Hjua Hefnera, bliznakinje Šenon, iznele detalje o njihovom odnosu sa pokojnim osnivačem časopisa Plejboj, na mrežama sada kruži i snimak na kome Holi Medison, jedna od Hefnerovih najpoznatijih devojaka, govori o životu sa njim.

U predstojećoj dokumentarnoj seriji koja će prikazati nepoznate detalje iz života Plejbojevih zečica, glavnu reč ima upravo Holi Medison. Zečica je i ranije govorila o dešavanjima u zloglasnoj Plejbojevoj vili, u svojim memoarima iz 2015. godine.

U novom isečku iz serije „Tajne Plejboja“, koja će premijeru imati u januaru 2022. godine, Medison kaže da je bila u „krugu groznih stvari koje su se događale u vili“, i dodaje da bi pokojni Hefner brzo izgubio živce kad god bi ona učinila nešto sa čime se on ne slaže.

Dokumentarac koji traje deset sati otkriće emocionalnu borbu koju je Medison doživela dok je bila u vili pre Hefnerove smrti, 2017. godine, kada je on imao 91 godinu.

Nakon što je šest meseci živela u vili sa grupom identičnih plavokosih lepotica, Medison je ispričala kako je Hef poludeo i vikao na nju kada je odlučila da ošiša svoju dugu kosu. Rekao joj je tada da izgleda „jeftino i ofucano“.

„Vratila sam se s kratkom kosom i Hefner se iskalio na meni, urlao je i rekao da sada izgledam staro, grubo i jeftino“, izjavila je ona u snimku.

Sondra Tiodor, jedna od devojaka iz vile, potvrdila je njenu priču, a u istom snimku tvrdi da su sve konstantno bile drogirane i da je takav život bio iscrpljujući.

https://vaseljenska.net/2021/12/22/tvrde-da-ih-eps-pljacka-skinuli-im-brojilo-za-struju-a-racuni-ipak-stizu/

Pominje se i da ih je Hefner drogirao kako bi „lakše širile noge“.

Preporučujemo:  Imala je 23 godine kad je otac insistirao na LOBOTOMIJI i NIKADA JE NIJE POSETIO u bolnici: Potresna priča o sestri Džona Kenedija

Navodno je devojkama davao kviluds (Quaaludes), drogu koja se često koristila za poboljšanje seksa ali i kao sedativ posle kog bi devojke brzo ostajale bez svesti. Ta droga je danas poznatija i pod imenom „metakvalon“.

Njegova bivša sekretarica Lisa Loving Baret takođe je potvrdila ove priče

„Kviluds je droga koju su nazivali i širiteljem nogu. Hefner bi devojkama davao sedative kako bi lakše širile noge“, rekla je ona.

PRATITE NAS  NA FEJSBUKU I TVITERU

KORONA VIRUS, TEORIJE ZAVERE I MISTICIZAM: Nostradamusovo navodno proročanstvo o pandemiji Kovida-19

Korona virus obeležio je 2020. godinu, a kao i za mnoge značajne istorijske događaje, pojavila se vest da je Francuz [Opširnije...]

„DRAŠKO MASKIRAN DOLAZI U CIK ZORE KOD TANJE“ Komšije iz Smedereva razvezale jezik: Pevačica im se na ovo stalno žali

Tanja Savić navodno je stavila tačku na ljubavnu romansu sa mladim političarem Draškom Stanivukovićem, međutim komšije iz Smedereva otkrivaju da [Opširnije...]

Vanredno stanje u San Francisku zbog masovnog predoziranja

Gradonačelnica San Franciska London Brid proglasila je vanredno stanje u gradskoj četvrti Tenderloin, oblasti sa visokim procentom beskućnika i stravično [Opširnije...]

TESLIN LJUBAVNI TROUGAO: Volela ga žena najboljeg prijatelja

LIČNOST i delo velikog srpskog i svetskog naučnika Nikole Tesle intrigiraju i posle skoro osam decenija od njegove smrti. O [Opširnije...]

PROČITAJTE SUDBINU SA SVOG DLANA: Linije otkrivaju vaš karakter, emocije i zdravlje

Kris Rajli iz Eseksa je jedan od najuspešnijih vidovnjaka u Velikoj Britaniji, a bavi se proricanjem budućnosti i čitanjem sudbine [Opširnije...]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *